Hårvård Pressutskick

Vision haircare Cover up

23 maj, 2016
Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under min Pr & Policy sida här.

Vision haircare cover up test pressutskick skönhetsblogg amandahans skönhetsbloggare torrschampo

Jag fick denna produkt från Vision haircare förra veckan i ett pressutskick. Ni vet ju att mitt hår är naturligt cendré-blont men att jag sedan januari har färgat det mörkbrunt. Detta ger ju så klart jättefort en enorm utväxt som syns så tydligt.. Men jag är rädd om mitt hår och försöker att inte färga utväxten så ofta.

Vision haircare är ett svensk märke från Varberg och deras produkter är perfekta för skandinaviskt hår. De producerar bland annat både schampoo, balsam, vax, värmeskydd och dessa cover up produkter.

Förhoppningarna var väl inte jättestora. Har testat liknande produkter många gånger förr, men det brukar bli fläckigt, kladdigt och pudrigt. Men jag blev så positivt överraskad av Vision haircare cover up, ser ni så fint resultatet blev?

Vision haircare cover up test pressutskick skönhetsblogg amandahans skönhetsbloggare torrschampo före efterbild

Wow! Kan vi prata om hur bra det blev? På den understa bilden ser ni min utväxt. Jag färgade håret i en varmare ton sist, vilket ger en ännu fulare utväxt. Den övre bilden visar hur bra det blev. Färgen torkar jättefort, blir inte stel i håret och färgar inte av sig på kuddar eller kläder. Vet ni vad det bästa är? Färgen försvinner successivt efter duschar, så du behöver inte fylla på med cover up efter varje dusch! Jag är så himla nöjd!

Här hittar ni Vision haircare cover-up för 149:-. Finns spray som passar alla olika hårfärger men jag har färgen mörkbrun.

Produkten har jag fått i ett pressutskick och inlägget innehåller affilatelänkar/adlinks, men detta förändrar inte mina åsikter. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Tuva Björnwall 24 maj, 2016 | 06:54

  blev ju superfint!!

 • Svara Mona Lindström 24 maj, 2016 | 09:13

  Jag fick också hem ett exemplar förra veckan och är oerhört imponerad av hur bra den är. Har likartad färg som dig men min utväxt är grått hår och den täcker jättebra och som du skriver, man behöver inte fylla på efter varje tvätt.
  Med andra ord en superbra produkt.
  Hälsningar Mona

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.