Tävlingar

Vinn biljett till årets största Social Media Mässa

29 mars, 2016

Vinn biljett till årets största Social Media Mässa

Vinn biljett till årets största Social Media Mässa amandahans skönhetsblogg Social U

Vill du gå på årets största Social Media Mässa med mig och en massa härliga människor? SocialU låter mig tävla ut 2 VIP-biljetter till mina läsare där du får sittplats, goodiebag och full tillgång till mässan. Gäller inte banketten på kvällen.

Det låter grymt bra va?

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är:

1. Följ mig på Instagram (amandahans.se)
2. Lämna en kommentar här på inlägget där du motiverar varför just du ska få gå. Glöm inte mail i mail-rutan så jag kan kontakta dig. Det är bara jag som ser den.

Tävlingen avslutas måndag 4 april kl 16.00. Vinnaren kontaktas på mail.

Jag blir ju självklart extra jätteglad om du röstar på mig kategorin “Årets skönhetsprofil“. Klicka på bilden eller här: https://sv.surveymonkey.com/r/Nominering2016

Nominerad Årets Skönhetsprofil SocialU mässa amandahans skönhetsblogg

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Svara Aida 29 mars, 2016 | 19:29

  Ååh va skoj , klart man ska vara med och tävla. Skulle bli en ära och få följa med 🙂 Då jag fått upp ögonen för smink, skönhet och mode på det senaste året från en helt annan vinkel (youtube och bloggare) så skulle de vara super skoj och få följa med. Så jag håller tummarna och hoppas att få följa med på den storslaga dagen yeay 🙂 Ha de bäst and keep up the good work .

 • Svara Melina 30 mars, 2016 | 14:01

  Följer dig på insta nu, heter malcantara94☺️
  Jag har verkligen fått en stor kärlek för skönhet och hudvård de senaste månaderna, så det skulle vara riktigt kul att vara på mässan och se de senaste inom de! Det skulle även vara kul att ta med min mamma på en sådan mässa så även hon får avnjuta de senaste inom hudvård och vi får en mor&dotter dag☺️

 • Svara ISA 30 mars, 2016 | 17:06

  HUR COOLT att du är nominerad med de där supertjejerna!? heja dig!! Hoppas det går bra 🙂

  • Svara Amanda Hansson 1 april, 2016 | 11:48

   Ja jag är verkligen helt överväldigad, det ska bli så himla spännande!! Kram

 • Svara Berit Söllwander 30 mars, 2016 | 23:00

  Det skulle vara spännande att få gå på den här mässan och bli inspirerad av unga och kreativa människor. Det ger mig som är äldre pepp i vardagen. Röstat och följer dig på instagram.

  • Svara Amanda Hansson 1 april, 2016 | 11:48

   Tack snälla! Ja men vad kul, då ses vi där 🙂

 • Svara Anita Söllwander 2 april, 2016 | 19:53

  Hej!
  Jag tycker att det skulle vara inspirerande och spännande att få upptäcka denna mässan för att få ta del av allt nytt.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.