Naglar

Vårens finaste nagellack från Depend

14 april, 2018
Inlägget innehåller annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

Det bästa med våren är att jag nu känner mig dösugen på att måla naglarna i pastellfärger. Jag har oftast endast svarta kläder, konstant och oavsett årstid haha. Men naglarna tycker jag kan få vara lite färgglada! Nu har jag äntligen målat mina i vårens finaste nagellack från Depend i färgen “FTW – For The Win”. Fin va?

Nagellack från Depend, Depend, Depend cosmetics, 7 day start kit, Depend 7 day, nagellack, vårens nagellack

Nagellack från Depend, Depend, Depend cosmetics, 7 day start kit, Depend 7 day, nagellack, vårens nagellack, rosa nagellack, skönhetsblogg, amandahans

Jag är ju ganska ny i nagellacksvärlden eftersom att jag haft gelenaglar i många år. Men jag träffade Depend på Daisy Beauty Expo och förutom att Depend var världens trevligaste så hade de också med sig massvis med fina nagellack. Jag fick upp ögonen för deras “7 day starter kit” och deras olika lack “7 day nailpolish” som kommer i så många fina färger.

För om vi ska prata allvar nu så tror jag att många är som jag, alltså att när man väl får möjlighet att lacka naglarna så vill vi att det ska hålla så länge som möjligt. Jag har hittat lösningen! Ett ordentligt förarbete med filning och rengöring och sedan underlack, nagellack och överlack. Det låter ganska jobbigt (det tyckte i alla fall jag), men när Depend sen håller sitt löfte och lacket verkligen sitter i 7 dagar så är man riktigt nöjd.

Nu vill jag bara ha en massa fler färger! Lacken har ett riktigt bra pris också, själva startkittet kostar 99:- och sen kostar 7 day nagellack från Depend endast 39:- stycket. Stort plus med ett sånt bra pris för så bra hållbarhet och så många olika färger.

Inlägget innehåller annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Nathalie 15 april, 2018 | 17:45

  Jättefint!! Jag har så många olika lack här hemma men orkar aldrig måla naglarna. Tycker det är så jäkla omständigt 😛
  Kraam

 • Svara Linnéa 16 april, 2018 | 16:30

  vad fint det blev!:)

 • Svara MALINDENISE 24 april, 2018 | 16:50

  Bra tips!!

 • Svara ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 4 maj, 2018 | 22:39

  Verkligen jättefin färg :). Gillar också pasteller på naglarna 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.