Sminkningar

Vad är egentligen en vardagssminkning?

1 februari, 2018
Inlägget innehåller annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

Okej nu hänger jag knappt med i svängarna. Igår lade jag ut en Instastory (@amandahans.se) där jag visade upp en bronzeorange “vardagssminkning”. Nämnde inte ordet “vardagssminkning” någonstans, för vem är jag att bestämma vad som är vardag och vad som är fest? Jag struntar totalt i samhällets normer när det gäller det, sminka dig hur du vill och när du vill. Men då var det en kvinna på Instagram som svarade på min Instastory och ifrågasatte hur jag kunde sminka mig så på en onsdag.. Haha.. *insert facepalm emoji tack*. Jisses, smink på en onsdag liksom, hur kunde jag?!

Amandahans, skönhetsblogg, Vardagssminkning, Depend, Depend lösögonfransar, Depend Rebecka, bronzing sminkning, vardagssminkning, festsminkning, maybelline ögonskugga, Amandahans, skönhetsblogg, Vardagssminkning, Depend, Depend lösögonfransar, Depend Rebecka, bronzing sminkning, vardagssminkning, festsminkning, maybelline ögonskugga, fransar, smink

Jag gjorde i alla fall världens lättaste bronzeorangea sminkningen med långa fransar och tydligt markerade bryn. Det är lite så jag alltid ser ut då jag älskar lösögonfransar och bryn. Och produkterna jag använt är sånna favoriter hos mig. Ögonskuggspaletterna är must-haves!

Produktlista med länkar:
Anastasia Beverly Hills – Dip brow pomade “medium brown”
Idun Minerals – Perfect Eyebrows tinted brow gel “302 medium” (favorit!! Kommer ett inlägg om bara denna i dagarna)
Depend Cosmetics – Lösögonfransar “Rebecka”
Maybelline – Mascara The Colossal Big Shot Volum’ Express
NYX Professional Makeup – Full Throttle palette
Maybelline – The Nudes palette

Vad tycker ni om sminkningen? Håller ni med kvinnan från Instagram?

Inlägget innehåller annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Svara Tina Hansen 1 februari, 2018 | 22:56

  Vilken tur för henne att hon inte behöver sminka sig en onsdag eller ens överhuvudtaget? Tänka sig att det är helt upp till var och en att bestämma över sig själv? *mindblown*
  Hon skulle se min ”vardagssminkning” by the way! Oj, oj, hon hade exploderat… ? så jäkla snyggt gjort, älskar skuggningen och fransarna ❤️

 • Svara Johanna Kvarnström 2 februari, 2018 | 14:46

  Ja herregud… man får sminka sig hur man vill vilken dag som helst! Du skulle skrivit att de va ju minilördag? Hahaha!! ?

 • Svara Karin 2 februari, 2018 | 16:55

  Sminkningen är supersnygg! Trodde det var modernt att vara sig själv och göra som man vill, det tycker iaf jag 🙂
  Tänk så här att hon bara är ett avundsjukt troll som inte kan sminka sig lika snyggt som du och då måste man ju hacka på andra för att må bra själv.

 • Svara Emma P 8 februari, 2018 | 20:42

  Jag tycker det var superfint! Folk är galna som blir irriterade på så lite, jag hade gärna sett ut så där en onsdag!

 • Svara Christina 20 februari, 2018 | 21:36

  Så himla snyggt. Ser inte helt varför du inte skulle kunna sminka dig så här på en vardag? Varför ska mer produktiga sminkningar vara reserverade för fest och inte vardag?

 • Svara Linnéa 26 februari, 2018 | 00:58

  Tycker det var jättefint! Sen tycker jag det är var och upp till en själv vad för och hur mycket smink man vill ha 🙂

 • Svara Jennifer Ruuska 6 mars, 2018 | 09:27

  Sååå fin sminkning! Älskar verkligen färgerna. Det är så individuellt vad som är “vardagssminkning” ju. Vissa sminkar sig inte alls till vardags medans det där för mig är en “enkel” sminkning. Kommer från hon som smackar på en massa glitter på ögonen en vanlig tisdag 😀

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.