Shopping Skönhet

Urban Decay all nighter makeup setting spray

21 mars, 2016

Urban Decay all nighter makeup setting spray test skönhetsblogg amandahans

Urban Decay all nighter makeup setting spray

Min pappa var i Chicago förra veckan och kom hem med två roliga produkter från Sephora! Den ena är Urban Decay all nighter setting spray som jag har varit så himla sugen på att testa. Jag älskar MAC Fix+ och har varit jättenöjd med kvaliteten på den, men nu när den börjar ta slut var det dags att testa något nytt. 

Ett settingspray används med fördel efter du sminkat dig färdigt. Det tar bort den pudriga känslan, förhindrar att sminket glider eller lägger sig i dina fina linjer och fixerar din sminkning. Jag har problem med att mitt smink lägger sig i mina linjer under ögonen och runt munnen, men med detta settingspray behöver jag inte oroa mig längre. Urban Decay säger att detta ska spray ska få sminket att sitta och se bra ut i upp till 16 timmar. Vill du ha bättre hållbarhet på din sminkning? Då är det ett setting spray du ska satsa på!

Urban Decay all nighter makeup setting spray test skönhetsblogg amandahans

Jag älskar verkligen detta spray! Sprayhuvudet är mycket bättre än MACs och ger en jämn mist av produkt. Det krävs två eller tre spray för att täcka hela huvudet och det ger en skön känsla vid applicering. Jag kommer inte köpa MAC Fix+ igen, nu håller jag mig till Urban Decays spray som faktiskt är bättre.

MAC är kända för att testa produkter och/eller ingredienser på djur, vilket gör att jag nu försöker hitta ersättare till deras produkter. Jag älskar som sagt MACs Fix+, men jag älskar djur ännu mer. Problemet är att Urban Decay numera ägs av Loreal, som testar på djur. Urban Decay testar inte på djur och är med på Leaping Bunnys  lista över cruelty-free företag. Men då de ägs av ett företag som testar på djur, Loreal, så går ju pengarna indirekt dit när jag köper från Urban Decay.. Jag kommer fortsätta leta efter ett helt cruelty free setting spray, där djurtester inte stöds alls. Men så länge är detta ett steg i rätt riktning!

100 ml MAC Fix + kostar 180:- och 118 ml UD all nighter setting spray  kostar 245:- på Kicks.se

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara ISABELLA 21 mars, 2016 | 16:17

  älskar deras settingspray!! SÅ bra!

  • Svara Amanda Hansson 21 mars, 2016 | 21:20

   Ja visst är det grymt bra!!

 • Svara Netti Starby 21 mars, 2016 | 21:54

  Vilket bra tips! Kram

  • Svara Amanda Hansson 21 mars, 2016 | 21:57

   Kul att du gillar det. 🙂 Kram

 • Svara MALIN 21 mars, 2016 | 22:13

  Denna är jag sååå sugen på att testa! Kram

  • Svara Amanda Hansson 21 mars, 2016 | 22:26

   Tycker verkligen du ska testa den, jag tycker om den jättemycket! Kram

 • Svara Kajsa Johansson 21 mars, 2016 | 22:44

  Loreal testar inte på djur.
  Allting är ett missförstånd 🙂

  • Svara Amanda Hansson 22 mars, 2016 | 12:51

   Jag har försökt läsa mig lite klokare på detta, men som jag förstår så testar inte Loreal på djur men de anlitar andra företag att testa deras produkter på djur? Det är så svårt det här för det finns små genvägar för sminkföretagen typ “Vi testar inte på djur” kan betyda att de anlitar ett annat företag som gör det åt dem. Men jag ska definitivt försöka få lite mer konkret information kring detta, har du någon källa på det du skrev så kanske jag kan läsa där? 🙂 Tack för din kommentar!

 • Svara Sara 22 mars, 2016 | 08:20

  Den har jag också, och även deras settingspray Chill! 🙂 Älskar dem!! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 22 mars, 2016 | 12:52

   Vad kul att du gillar dem också! 🙂

 • Svara Josse 22 mars, 2016 | 10:15

  Bra tips!

  • Svara Amanda Hansson 22 mars, 2016 | 12:44

   Tack snälla!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.