Amanda testar Pressutskick Tips

Tips: att sova med ansiktsmask

29 april, 2017
Inlägget innehåller produkter jag fått som pressprover och annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy.

Sova med ansiktsmask, M picaut, akacia skincare, sovmask, ansiktsmask, ansiktsmask över natten, bättre hy, finare hy, fuktgivande mask, tips, skönhetsblogg, amandahans,

Din hy i ansiktet får utstå mycket. Speciellt om du är en testgalen skönhetsbloggare som vill testa allt alltid och väldigt grundligt (mina kollegor på Beauty Boulevard vet vad jag menar haha). Nä men skämt åt sido så får hyn utstå väldigt mycket oavsett vad. Så förutom bra rengöring och ett välmående inre finns det ett tips jag gärna delar med mig av till er. Nattmask! En ansiktsmask som du applicerar på väl rengjord hy och sedan sover med och tvättar av med ljummet vatten på morgonen.

Sova med ansiktsmask

Nattmasken räddar hyn under natten och återfuktar, reparerar och stärker ett trött ansikte. Att sova med ansiktsmask kan kanske låta lite underligt och kladdigt för den som aldrig testat men ni måste testa! Jag är helt förälskad. Omkring 2 nätter i veckan sover jag med ansiktsmask och tycker att min hy har blivit mjuk, vacker och full med lyster.

Recovery mask” från Acasia Skincare och “Hydra lagoon Overnight mask” från M Picaut är mina nuvarande favoriter. Om du bara ska köpa två ansiktsmasker under 2017 så rekommenderar jag verkligen dessa. Fulla med fukt samt mjukgörande, läkande och lugnande ingredienser vilket gör dem helt perfekta över natten.

Ni kommer att få se mycket mer av Acasia Skincare och M Picaut i bloggen framöver, jag är förälskad! Har du testat att sova med ansiktsmask? Berätta gärna om dina erfarenheter i kommentarsfältet!

Inlägget innehåller produkter jag fått som pressprover och annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Sanna 29 april, 2017 | 20:50

    Det här är typ det bästa jag har gjort! Jag köpte en fuktmask från Avéne för drygt en månad sedan som jag försöker sova med varannan natt. Min hy har blivit bättre, men tyvärr har jag ihärdig acne runt munnen. Tror dock det kan bero på att det var väldigt längesen jag tvättade mina borstar. Aja baja på mig, haha. Får ta och göra det här känner jag!

  • Svara Nicolina Viklund 7 maj, 2017 | 13:50

    Jag älskar idén, verkligen! men alltså jag sover så jäkla otympligt så jag undrar om inte all mask skulle hamna på kudden. Jag brukar köra lite diverse oljor på kvällen men det känns som att allt bara hamnar på kudden. Somliga sover på rygg, somliga på mage, somliga (läs: jag) sover på ansiktet. 🙁

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.