Skönhet Sminkningar

The Balm Nude Tude Palette

8 december, 2015


Jag testade en ny palett, The Balm´s Nude´tude palett. Beställde den från Cocopanda för några veckor sedan, men har inte riktigt testat den förrän nu. Jag använde en varm brun färg med kalla grå och svarta toner. Brukar inte blanda varmt och kallt i vanliga fall, men jag tyckte faktiskt det blev väldigt bra! Vad tycker ni? Fransarna är Ardells Wispies, mina favoriter som jag alltid köper ett helt lager av. Brynen är målade med Anastasias dip brow pomade i färgen Taupe och Dark brown. Sedan lite bryngelé på det så var jag redo för omvärlden, haha!

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara Celine 8 december, 2015 | 10:42

  Så snyggt!

 • Svara anniepalmer 8 december, 2015 | 10:58

  Så snyggt!!

 • Svara Amanda 8 december, 2015 | 15:33

  Jätte snyggt! Älskar dom där fransarna, velat beställa dom såå länge! Vart köper du dina? 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.