Pressutskick Skönhet

Sweed Lashes Beroe

4 augusti, 2017
Inlägget innehåller annonslänkar och produkter jag fått i ett pressutskick eller som pressprov. Läs mer under Pr & Policy.

Sweed Lashes Beroe, amandahans, skönhetsblogg, lösögonfransar, fransar, längre fransar

Mina nuvarande favoritfransar är definitivt Sweed Lashes Beroe. En 3D frans som ger en fantastiskt vacker volym och fyllighet. Just detta paret fick jag med mig hem från sommarfesten ICE, där jag faktiskt fick träffa Gabriella Elio som grundade Sweed! En helt underbar människa som är väldigt inspirerande i allt hon åstadkommit.

Jag har fastnat för många av Sweed Lashes lösögonfransar och använder i princip bara olika modeller därifrån. Kanske lite tråkigt men jag tycker att det är så härligt med fransar som verkligen håller gång på gång och som alltid ser lika bra ut. Ett stort plus i kanten för variationen på alla modellerna och för att Sweed Lashes är Stockholmsbaserat.

I sminkningen ovan har jag använt:

The Brow Gal – The Convertible Brow Kit
Sweed Lashes – Beroe 
Max Factor – False Lash Effect Mascara
Maybelline – Master Bronze Palette

Vilka är dina favoritfransar just nu?

Inlägget innehåller annonslänkar och produkter jag fått i ett pressutskick eller som pressprov. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Frugan E 14 augusti, 2017 | 20:14

    Jättefint, ser riktigt naturligt ut också. 🙂 En fråga, vad rekommenderar du för budgetmascara (typ Max Factor, Maybelline osv) för en med rätt tunna och lite glesa fransar? Lyckas inte riktigt hitta den där mascaran med stort M som ger pangvolym..

  • Svara emelie 11 september, 2017 | 18:56

    superfina fransar!

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.