Hudvård Shopping Tips

Solskydd för ansiktet

17 december, 2016
Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick samt annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy.

Solskydd för ansiktet, Caudalíe caudlaie, solskydd, dermaquest, amandahans skönhetsblogg ansiktskräm hudvård SPF 50, SPF 30Är ni försiktiga och använder solskydd för ansiktet när ni vistas i solen? Jag som alltid bränner mig och blir röd försöker minska risken för permanenta skador genom solskydd för ansiktet, solhatt och skugga. Jag varvar mellan solskydd med SPF 50 och SPF 30, för att alltid vara på den säkra sidan.

Solskyddet från Caudalíe “Anti-Ageing Face Suncare SPF50” fick jag som en del av ett kit från ett pressutskick och använde den i Grekland samt nu i Thailand. Jag älskar doften och konsistensen, känns lyxig på huden och gör sitt jobb. På hemsidan här säljs solskyddskrämen tillsammans med ett serum för 527:-.

Solskyddet från Dermaquest “Solar Moisturizer SPF20” köpte jag på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö tidigt i somras och den använder jag varje dag. Även om jag är bara är hemma och inte tror att solen kan skada mig så använder jag den som dagkräm. På så sätt håller jag mig skyddad från solens farliga strålar och minimerar skador relaterade till sol. Hittar tyvärr inget pris på denna men vill minnas att jag betalade kring 600:-. Finns att beställa genom Purplepink.se, Kräm Hudvårdsstudios webbshop.

Vad som är så bra med dessa två solskydd är att de inte är feta och ger finnar. Eftersom att de är anpassade för den känsliga huden i ansiktet så fungerar de som en ansiktskräm. Återfuktar, lugnar och skyddar. Rekommenderar dessa varmt!

Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick samt annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Ida 17 december, 2016 | 17:49

  Bra tips!! 🙂 Ska kolla upp dessa till vår resa.

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:05

   Rekommenderar dom varmt! Hoppas ni får en fin resa! 🙂

 • Svara Tilda Barkselius 17 december, 2016 | 23:11

  Jag glömmer alldeles för ofta att ta hand om mitt ansikte i solen!

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:05

   Ja det är så lätt att glömma, men det gör så stor skillnad när man kommer ihåg! Jag blir bättre och bättre på det och min stackars hud tackar mig! 🙂

 • Svara Hanna 19 december, 2016 | 21:57

  Bra tips! Men åh tack så mycket!

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:06

   Kul att du gillar det! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.