Skönhet Tips

Skönhetsfavoriter på YouTube

24 april, 2016

Skönhetsfavoriter på YouTube

Skönhetsfavoriter på YouTube amandahans skönhetsblogg

Eftersom att jag just nu är inne i en YouTube-period så tänkte jag tipsa er om mina skönhetsfavoriter på YouTube! Jag sitter mer än gärna och kollar YouTube dagarna i ända, synd bara att det finns mycket mer som behöver göras haha.

Nej men jag älskar att få inspiration, lära mig nytt, skratta och må bra ihop med, bland annat, dessa fyra starka och grymt motiverande kvinnorna! Klicka på filmen eller på länken under för att komma direkt till deras YouTube kanaler. Vilka är dina favoriter?

NikkieTutorials – Världens absolut härligaste människa. En sådan som jag önskar att jag kände och bara kunde träffa några gånger i veckan. Hon kämpar mot alla tråkiga normer som finns inom skönhetsvärlden och kör sitt egna race. Vi är i samma ålder och jag älskar att se hennes kreativitet flöda. Hon gör väldigt mycket roliga “collabs” med andra YouTubers! Min favorit!

Linda Hallberg / Bangerbeauty – Att jag älskar Linda kommer väl inte som en chock för er haha.. Men hon är ju bara så duktig! Att hon är svensk är ju extra roligt. Hon är häftig, kör utanför alla ramar och är väldigt pedagogisk i sina tutorials!

Chloe Morello – Både duktig och rolig! Hennes videos har alltid en touch av humor så du kommer aldrig bli uttråkad när du kollar på hennes videos. Massvis med bra tutorials!

Huda Beauty – En supergrym tjej som alltid lägger upp roliga DIYs, sminkningar och samarbete. Så spännande att se henne bygga upp sitt imperium i Dubai.

 

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Alice 25 april, 2016 | 08:31

  Bra tips! Har inte sett dessa. ^^

  • Svara Amanda Hansson 25 april, 2016 | 21:15

   Åh vad roligt, då har du massa att kika på nu då. 🙂

 • Svara VERONICA - fashionblog 25 april, 2016 | 13:26

  Åh Linda Hallberg är en sån stoooor favorit hos mig! Men kul med fler tips tycker jag! SÅ bra! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 25 april, 2016 | 21:15

   Åh vad roligt! Linda är grym! Vad glad jag blir. Kram!

 • Svara Terese 25 april, 2016 | 13:46

  Så härliga tips!
  Kram

  • Svara Amanda Hansson 25 april, 2016 | 21:15

   Vad glad jag blir att du gillar det! Kram

 • Svara Elsa 26 april, 2016 | 19:45

  Älskar alla dessa, de är såå duktiga! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 30 april, 2016 | 23:30

   Visst är dem, så himla duktiga tjejer! 🙂

 • Svara Emelie 28 april, 2016 | 14:04

  Åh tycker om alla! Men Nikkie är helt klart också min favvis ;D

  • Svara Amanda Hansson 30 april, 2016 | 22:52

   Åh vad roligt att höra! Ja Nikkie är helt otrolig! Kram

 • Svara Angelica 1 maj, 2016 | 23:02

  Åh, den första videon har jag kollat på flera gånger! Den är så fascinerande 🙂

  • Svara Amanda Hansson 5 maj, 2016 | 10:40

   Ja visst är den! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.