Pressutskick Skönhet

SACHAJUAN thickening shampoo balsam

27 april, 2016
Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under min Pr & Policy sida här.

Ni kan tro att jag är lycklig just nu. Mitt i all tenta-hets och sömnlöshet så körde jag iväg till Scandinavian Cosmetics  i Malmö, med mina enorma påsar under ögonen. Det är nämligen så att jag ska ha praktik 15 veckor i höst och Scandinavian Cosmetics var drömplatsen att få vara på.

Och jag fick praktikplatsen! Jag ska under dessa 15 veckor få lära mig och utvecklas så otroligt mycket. Att kombinera mina två största passioner i livet, kommunikation och skönhet, kommer bli så fruktansvärt roligt!

SACHAJUAN thickening shampoo balsam skönhetsblogg Scandinavian Cosmetics amandahans

När jag var där på mötet idag så fick jag med mig lite roliga produkter hem! Scandinavian Cosmetiks är alltså ett av de ledande företagen inom försäljning, distribution och marknadsföring av en massa varumärken så som SACHAJUAN, Clarins, Max Factor och Filorga.

Så jag fick med mig SACHAJUAN thickening shampoo balsam. Ni kanske minns att jag fick ett pressutskick med produkter från samma märke för några dagar sedan? (läs mer här) Detta är en annan serie, Thickening, som precis som Ocean Mist serien också riktar in sig på volym. Men just dessa ska ge en väldigt mjuk volym och fyllighet, så det ska bli jättespännande att testa.

SACHAJUAN thickening shampoo balsam skönhetsblogg Scandinavian Cosmetics amandahans

Älskar designen på flaskorna och att produkterna luktar otroligt gott. Det är en frisk doft som inte tar över eller är för stark! Självklart får ni en mer ingående recension så fort jag testat produkterna några gånger. Men jag ville så gärna visa och berätta lite idag då jag är så himla glad. Du hittar SACHAJUANS produkter på blandannat Kicks.se och Lyko.se.

Vad tycker ni förresten om min nya fina design?

Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under min Pr & Policy sida här.

 

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara ExklusivaMoi 29 april, 2016 | 00:38

  åååh fantastiskt att du har något att se fram emot samt peppande! Att ha något att längta efter och mål är viktigt för sin utveckling ^^… vad det än är! Ha en TREVLIG HELG nu, kram

  • Svara Amanda Hansson 30 april, 2016 | 22:53

   Ja visst är det så! Jag är så himla glad!! Kram

 • Svara Moa 29 april, 2016 | 23:50

  Haha eller hur! Den 25 är alla glada!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.