Hårvård Pressutskick

SACHAJUAN ocean mist volume

20 april, 2016
Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under min Pr & Policy sida här.

SACHAJUAN ocean mist volume test skönhetsblogg pressutskick

I morse när jag vaknade fick jag ett sms om att det var ett paket som väntade på mig. Det visade sig vara ett pressutskick med produkter från SACHAJUAN, ett för mig alldeles nytt märke. Har aldrig testat produkter från dem innan, men har hört massa bra, så tycker detta ska bli väldigt spännande.

Swedish Beauty and Cosmetics Awards korade dessa till “Årets schampo och balsam 2016” så ni förstår att jag har höga förväntningar. Deras motivering var: “Urban produkt som känns tidsenlig och inte faller för normer utan gör sitt jobb åt kräsna konsumenter”.

SACHAJUAN ocean mist volume test skönhetsblogg pressutskick

Ocean mist volume schampo och balsam återfuktar, skyddar och reder ut håret. Håret känns fylligare utan att tyngas ner. Mitt hår är typiskt skandinaviskt med tunna, men väldigt många, hår! Så jag är spänd inför resultatet. Tycker i alla fall att förpackningen är både snygg och modern och att formulan luktar väldigt gott!

Självklart lägger jag ut en större recension av produkterna när jag fått testa de några gånger. Det låg även en annan spännande produkt från SACHAJUAN i pressutskicket, men den visar jag er imorgon.

Ni kan köpa SACHAJUANS  produkter på bland annat Kicks och Lyko. 250 ml schampo eller balsam kostar ca 180:-.

Detta är ett pressutskick. Läs mer om detta på min PR & Policy-sida här.

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Amanda 21 april, 2016 | 11:54

  Hoppas dom är bra!! 🙂 Kram

  • Svara Amanda Hansson 21 april, 2016 | 22:53

   Hoppas jag också, verkar lovande än så länge. Kram!

 • Svara Alice 21 april, 2016 | 12:24

  Åh, hoppas du blir nöjd! 😀 Kram.

  • Svara Amanda Hansson 21 april, 2016 | 22:54

   Tack snälla, det hoppas jag också! 🙂 Kram

 • Svara MALIN 21 april, 2016 | 14:16

  Bra tips! Denna ser bra och spännande ut! Kram

  • Svara Amanda Hansson 21 april, 2016 | 22:54

   Kul att du tycker om det, glad jag blir 🙂 Kram

 • Svara Susanna 21 april, 2016 | 14:50

  Alltid kul att testa något nytt, skulle vara kul att höra sen vad du tyckte =)

  • Svara Amanda Hansson 21 april, 2016 | 22:51

   Visst är det! Absolut, ska testa det lite mer bara sen återkommer jag. 🙂

 • Svara Amanda Jona [SPONTAN] 21 april, 2016 | 17:03

  Denna måste jag verkligen testa!

  • Svara Amanda Hansson 21 april, 2016 | 22:54

   Tycker jag absolut! 🙂

 • Svara Ztinas - Motivation att följa dina drömmar 21 april, 2016 | 19:49

  Kul med lite nya produkter 🙂
  kram

  • Svara Amanda Hansson 21 april, 2016 | 22:49

   Ja verkligen, alltid lika kul 🙂 Kram

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.