Event Skönhet Tävlingar

Rösta på mig i årets Beauty Boulevard awards

1 november, 2016

Rösta på mig i årets Beauty Boulevard awards, amandahans slkönhetsblogg årets bästa recensent, skönhet, bloggare,

Jag vet knappt inte vad jag ska säga, är så himla glad just nu så att jag sitter och hoppar på stolen. Ni nominerade mig i årets Beauty Boulevard awards och jag gick vidare till topp tre final som årets bästa recensent!!! Att bara komma så här långt gör mig otroligt tacksam och glad, tack snälla <3

Rösta på mig i årets Beauty Boulevard awards här (direktlänk). Ni klickar på mitt namn under “bästa recensent” och sedan trycker ni på rösta precis under. Är ett helt fantastiskt gäng influencers som är nominerade i alla kategorierna så detta är en enorm ära! 

Ni kan rösta en gång per dag fram tills den 20 november och ni hittar den officiella röstningssidan här!

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara nicolina viklund 1 november, 2016 | 20:12

  Fasiken så roligt Amanda! Du är SÅ värd det!!!! <3

  • Svara Amanda Hansson 3 november, 2016 | 21:14

   Åh fina du, gud vad glad jag blir <3 KRAM

 • Svara Amanda 2 november, 2016 | 13:30

  Men Gud så roligt! Grattis 😀 Jag ska absolut gå in och rösta! kram

  • Svara Amanda Hansson 3 november, 2016 | 21:14

   Åh tack du, gud vad glad jag blir att du tycker jag förtjänar det. Stor kram

 • Svara Josefin M 6 november, 2016 | 13:28

  Åh vad roligt! Stort grattis till nomineringen! x

  • Svara Amanda Hansson 8 november, 2016 | 16:52

   Tusen tack snälla!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.