Hårvård Pressutskick

Receptfria tabletter för bättre hår och naglar

15 december, 2017
Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick och annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

Imedeen Hair and Nails, Bättre hår och naglar, hårtabletter, tabletter för finare naglar, pressutskick, amandahans, skönhetsblogg

Jag är säker på att jag inte är ensam över att känna att kylan och de minskade soltimmarna ger sämre hår, hud och naglar? Kroppen blir torrare och likaså håret, naglarna skivas och nagelbanden gör ont. Jag har varit förskonad från det här med skivade naglar då jag haft gelenaglar i flera år, men sen i somras har jag varit “naken” och nu förstår jag precis hur jobbigt det är.

Imedeen Hair and Nails, Bättre hår och naglar, hårtabletter, tabletter för finare naglar, pressutskick, amandahans, skönhetsblogg, silica, hårvård

När jag fick en pressutskick från Imedeen så blev jag jätteglad. Så fint paketerat med ett ljus, en liten handduk, en nagelfil i glas, ett nagellack och 4 månaders “Hair and Nails” tabletter. Jag gillar när det finns lite finess bakom pressutskick, men det är ju trots allt innehållet som är viktigast. Tror ni det går att märka skillnad på bara 4 månader? Jag började med tabletterna idag och tänker att jag testar under månaderna som går och berättar för er om jag märker någon skillnad. Nu har jag ju klippt av allt mitt hår och har jättefin kvalitet, perfekt om tabletterna kan hjälpa mig bibehålla det!

Med ett innehåll bestående av bland annat Silica, Zink, Kisel, Biotin, B12 och B2 ska det ge bättre hår och naglar från insidan och ut. Eller bättre är kanske fel ord, för Imedeen lovar att hjälpa till att “bibehålla” vacker hud och vackra naglar. Detta tolkar jag som att någonting som är bra inte blir bättre och att jag inte kan förvänta mig ett fantastiskt resultat, trots att jag hoppats det haha.

Imedeen Hair and Nails, Bättre hår och naglar, hårtabletter, tabletter för finare naglar, pressutskick, amandahans, skönhetsblogg, hårvård, tabletter, naglar

Jag tar 1 tablett om dagen och ser fram emot att se om detta kan hjälpa mina skivade naglar. Ni kan köpa Imedeen “Hair and Nails” på i princip alla apotek och online! Har ni testat någon tablett för bättre hår och naglar innan? Jag vet ju att där finns en hel uppsjö av varianter på apoteken, svårt att veta vilket märke som är bättre än ett annat och hur man ska välja. Testar och återkommer!

Inlägget innehåller produkter jag fått som pressutskick och annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara emelie andersson 16 december, 2017 | 11:58

  Hade ingen aning om de 😉

 • Svara Linda 16 december, 2017 | 12:54

  Bra tips <3

 • Svara Amanda 16 december, 2017 | 13:33

  Sådant bra tips, har aldrig hört om det tidigare<3

 • Svara Ebba 16 december, 2017 | 16:43

  Så bra tips!! Skulle behöva något för mitt stackars hår!

 • Svara Gabriella 16 december, 2017 | 20:37

  Jättebra tips!!

 • Svara Pauline 16 december, 2017 | 21:02

  vad bra tips!

 • Svara JoJo 17 december, 2017 | 09:57

  åh men så bra tips! 🙂

 • Svara Angelica 17 december, 2017 | 16:18

  Bästa tipset ju!

 • Svara MALINDENISE 18 december, 2017 | 20:39

  Bra tips:D

 • Svara Kashayas 23 december, 2017 | 22:42

  Hoppas de fungerar bra. 🙂

 • Svara Sara 28 december, 2017 | 09:07

  Bra tips! 🙂

 • Svara Matilda Berlin 28 december, 2017 | 10:45

  Såå bra tips!! Need all I can get efter att ha misshandlat mitt hår mer än lovligt =( Kram finaste <3

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.