Hårvård Pressutskick

Rapunzel of Sweden jojoba hårolja

13 juni, 2016
Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under min Pr & Policy sida.

Rapunzel of Sweden jojoba hårolja skönhetsblogg amandahans pressutskick

Rapunzel of Sweden jojoba hårolja skönhetsblogg amandahans pressutskick

Jag blev verkligen jätteglad när jag hämtade ut ett pressutskick på posten förra veckan. Det var ett paket från Rapunzel of Sweden innehållandes deras vårdande jojoba hårolja! Perfekt för sommaren nu när man utsätter håret för sol, vind och vatten nästan varje dag. Jag använder den efter dusch genom att trycka ut en liten klick av håroljan och sedan applicera det i hårtopparna. När håret känns extra torrt applicerar jag lite i torrt hår, så blir det mjukt och följsamt direkt.

Att ta hand om sitt hår är A och O om man vill ha ett välmående och friskt hår. Jag har haft alla möjliga hårfärger men eftersom att jag tar hand om mitt hår hos frisören och sedan underhåller det med bra produkter hemma, så är mitt hår faktiskt väldigt tjockt och fint! Men det är inte perfekt, då det blir ganska torrt och frissigt ibland. Därför är jag en riktig hårolja-tjej, då det hjälper mig få ett mjukt och fint hår.

Denna hårojla från Rapunzel of Sweden innehåller alltså jojobaolja, en olja som återställer hårets naturliga fuktbalans och ger ett välmående hår! Rapunzel har lanserat en hårolja till med arganolja. Båda produkterna kostar endast 199:- och min med jojobaolja doftar helt fantastiskt gott! Den har en väldigt ren och frisk doft vilket jag älskar!

Ni hittar Rapunzel of Sweden jojoba hårolja här för 199:-

Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under min Pr & Policy sida.

 

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Svara sandra' 14 juni, 2016 | 19:49

  åh den där måste jag köpa 🙂 verkar riktigt bra!

  • Svara Amanda Hansson 17 juni, 2016 | 15:28

   Ja den är så bra! Luktar jättegott också

 • Svara Alice 15 juni, 2016 | 18:12

  Åh, den låter väldigt bra! Jag är väldigt dålig på att använda oljor och sådant till mitt hår tyvärr, men det borde det kanske bli ändring på. 🙂 Kram.

  • Svara Amanda Hansson 17 juni, 2016 | 15:29

   Den är verkligen jättebra! Ja jag förstår, jag var också lite halvdan på oljor innan, men nu är jag helt såld! 🙂

 • Svara Josefine 15 juni, 2016 | 21:50

  Den vill jag testa!

  sv: Härligt 🙂

  • Svara Amanda Hansson 17 juni, 2016 | 15:28

   Det tycker jag verkligen! 🙂

 • Svara Sara 16 juni, 2016 | 20:33

  Den här måste jag testa 🙂

  • Svara Amanda Hansson 17 juni, 2016 | 15:28

   Den är superbra, rekommenderar den verkligen om ditt hår är frissigt eller torrt. 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.