PR & Policy

Skönhetsbloggen www.amandahans.se drivs av mig, Amanda Hansson, sedan mitten av 2015. Bloggen har ett stort fokus på makeup, produkttestning och recensioner av olika produkter eller skönhetsbehandlingar. Det är alltid mina ärliga åsikter som publiceras här oavsett om jag betalt produkterna/behandlingen själv eller om de är som en del av ett samarbete/pressutskick. Mina åsikter kan inte ändras av avsändaren eller tredje part. Jag tar gärna emot pressutskick men bestämmer själv om och när jag publicerar material om dessa på bloggen.

Sponsrade inlägg, samarbeten, pressutskick eller liknande märks tydligt ut i min blogg och på mina sociala medier. Gällande affiliatelänkar och banners med länkar så får jag en procentuell ersättning på köp som du gör via den utvalda webbshoppen. Detta påverkar inte innehållet i min blogg,  jag väljer inte strategiskt att skriva om produkter som är kopplade till webbshoppar som ger mig ersättning. Jag tipsar om och visar upp produkter som jag verkligen tycker om! Du ser tydligt om det är en affiliatelänk eller adlink eftersom att jag märker ut detta i slutet av varje sådant inlägg.

Jag strävar efter att alltid följa marknadsföringslagen och svenska pressetiska regler. Jag är positivt inställd till nya samarbete och strävar alltid mot att få det bästa resultatet för er, mig och självklart mina läsare.


Representerar du ett företag, märke eller annat som skulle kunna vara av intresse för mig eller mina läsare? Då får du gärna maila mig på amanda@amandahans.se .


Allt publicerat material ägs av mig (ej pressmaterial), om inte annat anges och skyddas därför av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller texter av mig? Maila mig på amanda@amandahans.se .För pressutskick:

Hudtyp ansikte – Normal mot torr
Hudfärg – Väldigt ljus med gul underton
Ögonfärg – Blå
Hårtyp – Blond