Sminkningar Tutorials YouTube

The power of makeup video

18 juli, 2016

The power of makeup video tag challens skönhetsblogg skönhetsbloggare amandahans youtube youtuber tips sminkning youtubechallenge

För någon vecka sedan gjorde jag en The power of makeup video! Det var verkligen så himla roligt! Att få se hur ansiktet kan förändras med hjälp av smink och samtidigt känna sig lika trygg osminkad som sminkad. Jag gillar verkligen YouTube, ska försöka komma igång med det ordentligt. Men jag har ju lite scenskräck och är rädd för att mina kunskaper på YouTube är lite bristfälliga än så länge.

Vad tycker ni om videon? Har ni en YouTube kanal? Gå in och följ mig så följer jag er tillbaks! Ska bli jätteroligt att se era videos.

Tryck på bilden ovan eller direkt på filmen här under, så kommer ni till min kanal! 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Sara 22 juli, 2016 | 09:34

    mycket man kan göra med smink, om man har tålamodet och intresset (vilket jag inet har haha) 😉

  • Svara MATILDA 22 juli, 2016 | 22:23

    visst är det skillnad, men man sminkar ju sig inte för att se likadan ut haha 🙂

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.