Amanda testar Skönhet

Peter Thomas Roth – Kräm Hudvårdsstudio

10 februari, 2016

Minns ni att jag sa att jag vann ett helt paket med massa produkter från Peter Thomas Roth? Jag var och hämtade min vinst i Malmö på Kräm Hudvårdsstudio och fick träffa tjejerna som driver det. Att bara få gå genom produkterna, känna, klämma och få se allting var så himla kul. Fick en genomgång av allt jag fick med mig hem, så nu vet jag hur allt ska användas och varför. 

Peter Thomas Roth 002 Peter Thomas Roth

Som ni ser så var det väldigt mycket produkter i vinsten. Och jag fick med mig ett extra serum, från Dermaquest, som jag testade på Bloggminglet. Blev helt förälskad i det så när jag fick med det i vinsten kan ni ju bara tänka er hur glad jag blev haha! Det jämnar ut och återfuktar min hud utan att lämna en fet hinna.

Jag har testat Peter Thomas Roth tidigare, men endast guldmasken, så tycker det ska bli spännande att se om alla dessa produkter är lika bra som den.

Peter Thomas Roth 004 Peter Thomas Roth 003

Kommer recensera produkterna var för sig, så kika in här redan imorgon så recenserar jag den första produkten.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Elin ❤ 21 år, förlovad och sambo med min kärlek. 10 februari, 2016 | 22:23

  SÅ snygg färg på naglarna!!

  • Svara Amanda H 10 februari, 2016 | 22:41

   Åh men tack snälla!

 • Svara MALIN 10 februari, 2016 | 22:44

  Deras produkter har jag aldrig hört talas om tidigare! Kul med nytt 🙂 Kram

  • Svara Amanda H 11 februari, 2016 | 11:32

   Nämen se där, jag har bara testat guldmasken tidigare! 🙂 Verkligen så roligt! Kram

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.