Amanda testar

Peter Thomas Roth Anti-Aging Buffing Beads

18 februari, 2016

Schampoo

Som ni kanske minns så vann jag en jättefin vinst på Bloggmingel.se ´s  event i Malmö. En hel “goodiebag” med produkter från Peter Thomas Roth. Jag lovade er att recensera produkterna då ni tyckte PTR var spännande och nu har jag testat denna peeling i nästan två veckor.

Bli inte skrämd av att det står anti-aging på flaskan, den passar alla hudtyper förutom de allra allra känsligaste. Den arbetar aktivt för att minska tecken på åldrande i huden och är en del av PTR´s anti-aging serie.

Användning
Vad som är positivt med denna peeling är det faktum att den kan användas både på kroppen och i ansiktet. Den har anpassade jojobapärlor som inte skadar den känsliga huden i ansiktet, men som ändå exfolierar. Du trycker ut en liten klick handen och tillsammans med lite vatten så peelar du ansiktet och kroppen. Flaskan innehåller 250 ml och trots att jag använt den nästan dagligen i två veckor så syns det knappt i flaskan, så produkten är väldigt dryg.

Skrubben är väldigt skön mot huden men jojobapärlorna är inte särskilt stora. Jag gillar när det river, trots att det är dåligt för huden… Denna skrubbar bara väldigt skönt och är mycket mjukgörande. Jag kan nästan känna en fet hinna på huden när jag sköljer av peelingen, vilket jag brukar ogilla. Men så fort jag torkat är jag bara mjuk och len.

Effekt
Alla Peter Thomas Roth skrubbar har snälla ingredienser som ska förfina huden, ha en utjämnande effekt och ta bort döda hudceller. Jag känner mig jätteren när jag använt denna, tycker att huden får en jättefin lyster och att jag blir väldigt mjuk. I PTRs anti-aging serie innehåller produkterna glykolsyrekomplex och salicylsyra som ljusar upp huden och får den att se fräsch ut.

Sammanfattning
Jag har använt jättemycket olika sorters peelingar de senaste åren då jag älskar att känna mig jätteren i huden. Men de flesta är väldigt grovkorniga och hårda, denna är tvärt om. Resultatet för mig är detsamma, jag känner mig lika ren med mina gamla peelings som med denna men jag blir inte alls lika röd i huden med anti-aging buffing beads. Alltså är det ett väldigt stort plus. Jag är väldigt ljus i min hudton och blir annars väldigt röd av skrubbar.

Denna får 4,5 av 5 i betyg, det enda som drar ner betyget är att produkten har en doft som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Den luktar verkligen inte äckligt eller fränt men jag kan inte komma på vad det luktar och det stör mig. Doften försvinner dock så fort du sköljt av produkten så över lag är jag väldigt nöjd med denna peeling!

Du kan köpa Peter Thomas Roth anti-aning buffing beads på Kräm Hudvårdsstudio webbshop för 405:- eller i deras fysiska butik i Malmö.

Ingredienser
Water, Hydro- Genated Jojoba Oil, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Disodium Cocoamphodipropionate, Citrus Med- Ica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Glycolic Acid, Arginine, Salicylic Acid, Quercus Alba (White Oak), Bark Ex- Tract, Allantoin, Propylene Glycol, Disodium Edta, Triethanolamine, Bht, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Yellow 5 (Ci 19140), Red 40 (Ci 16035), Fragrance (Parfym).

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Linn Strömberg 19 februari, 2016 | 08:20

  Intressant att läsa!

  • Svara Amanda Hansson 19 februari, 2016 | 21:33

   Tack snälla, vad glad jag blir 🙂

 • Svara Olivia Ward's blogg 19 februari, 2016 | 16:41

  Åh vilket bra tips! Älskar att läsa sånt här <3

  • Svara Amanda Hansson 19 februari, 2016 | 21:33

   Åh vad glad jag blir att du gillar det! Kram

 • Svara ISA 20 februari, 2016 | 16:32

  vet du, jag måste bara säga fy fan vad du är proffsig och duktig. Även om inte jag är så insatt i *beautyvärlden* så ser man ju hur engagerad du är din blogg och lägger ner tid på det. You go!!

  • Svara Amanda Hansson 21 februari, 2016 | 11:25

   Men åh du, vilken fin människa du är som tar dig tid att sprida lite kärlek. Vad glad jag blir!! Jag älskar min blogg och det jag gör, så är så glad att det syns. STOR kram!

 • Svara amanda 20 februari, 2016 | 16:55

  synd att den va så dyr :/ annars hade den varit perfekt för mig!

  • Svara Amanda Hansson 21 februari, 2016 | 11:26

   Ja den är lite dyrare än andra, men Kräm Hudvårdsstudio kommer ha ett erbjudande på den i Mars om jag inte minns fel. Deras webbshop är länkad i inlägget, så kika där eller på deras instagram: kramhudvardsstudio så du inte missar erbjudandet 🙂

 • Svara Nettan 21 februari, 2016 | 14:33

  Bra tips 😀 Kanske man ska prova. letar bra peeling

  • Svara Amanda Hansson 21 februari, 2016 | 22:25

   Det tycker jag verkligen, den är jättebra! 🙂

 • Svara Amanda 21 februari, 2016 | 15:49

  Den vill jag testa! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 21 februari, 2016 | 22:25

   Verkligen en superbra peeling! Jag har blivit jättefin i huden 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.