Om mig

Amandahans – Amanda Hansson – Om mig


Jag är en 25 årig tjej med ett enormt skönhetsberoende. Att drömma om nagellack, hudvård, hårvård och makeup har blivit min vardag. När jag startade denna blogg i mitten på 2015 trodde jag aldrig att det skulle bli en så stor del av mitt liv. Men väldigt snabbt märkte jag att läsarantalet växte och att jag började känna en enorm stolthet över det jag producerade. Att få fotografera, skriva och vara kreativ är så himla viktigt för mig. Att vara skönhetsbloggare den perfekta kombinationen av detta, helt otroligt spännande.

Till vardags studerar jag Medie och Kommunikationsvetenskap på Malmö Högskola där jag trivs som fisken i vattnet. Är sambo och har två alldeles underbara katter. Jag har ingen utbildning inom makeup eller skönhet, utan driver denna bloggen ur en privatpersons perspektiv. Jag älskar att lära mig nya saker och att få hänga med i den omtumlande skönhetsvärlden.

Jag kämpar hårt för att utvecklas och inspirera andra.

Tack för att ni röstade fram mig till “Årets bästa recensent 2016” i Beauty Boulevard Awards! Jag kan inte tro det. Ni röstade 6000 gånger, wow. Tack! 

Jag vann årets bästa recensent! amandahans beauty boulevard awards årets bästa recensent, vinnare årets bästa recensent, skönhetsblogg, amandahans, landskrona