Hårvård

Olaplex och Color WOW – produkterna jag inte klarar mig utan

4 mars, 2019

Inlägget innehåller annonslänkar, läs mer under Pr & Policy.

När jag visade upp min nya hårfärg så fick jag jättemycket kommentarer om hur hälsosamt mitt hår såg ut att vara. Trots en hemmablekningskatastrof och det faktum att jag gått från mörkbrunt till blont det senaste året.. Jag är övertygad om att det är tack vare Olaplex och Color WOW!

Olaplex Color WOW amandahans skönhetsblogg favoritprodukter hår

Olaplex No.3 Hair Perfector är en hammabehandling som lagar svavelbindningarna i håret. Håret repareras och blir starkare! Används med fördel en gång i veckan i minst 10 minuter. Du tvättar och handdukstorkar håret för att sen applicera Olaplex. Jag brukar applicera Olaplex i hela håret och sedan sätta på mig en badmössa. Sen går jag med Olaplex i håret i några timmar. Fukten bibehålls i badmössan vilket gör att håret aldrig blir torrt, därför verkar Olaplex hela tiden. Perfekt söndagssyssla! Glöm inte bort att tvätta ur och avsluta med balsam.

Color WOW Dream Coat Supernatural Spray använder jag i handdukstorkat hår, innan jag fönar och stylar. Produkten aktiveras nämligen av värme, därför är det viktigt att föna och styla direkt efter applicering. Dream Coat är en form av fuktighetsförsegling som eliminerar frizz och gör så att frisyren håller sig fin i fuktigt klimat. Och samtidigt så är det ett värmeskydd! Fantastiskt bra om ni frågar mig. Det bästa är att mitt hår nu klarar av duggregn och hög luftfuktighet utan att bli frizzigt eller vågigt.

Om ni är uppmärksamma så ser ni kanske vilket bok som produkterna ligger på…. Jag släpper bomben imorgon.

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara Karinsbeautyroom 5 mars, 2019 | 08:53

  Olaplex är verkligen en riktigt räddare i nöden, älskar den. Tror säkert den andra produkten är super också men skulle önska att det fanns något liknande men som inte är värmeaktiverat då jag inte använder värme på mitt hår annat än vid mycket speciella tillfällen.

  • Svara Amanda Hansson 5 mars, 2019 | 19:43

   Åh ja, visst är Olaplex helt tokigt bra?! Vet knappt vad jag gjorde innan Olaplex, haha.

   Jag förstår, attans att det ska aktiveras vid värme… Jag ska hålla ögonen öppna och se om jag hittar något som inte behöver aktiveras just av värme!

 • Svara Dixi Wonderland 5 mars, 2019 | 09:37

  Jag har hört så mycket bra om olalpex 😀 Många hårstylister på youtube använder det. Måste verkligen ta och köpa det till mitt hår 😀

  • Svara Amanda Hansson 5 mars, 2019 | 19:44

   Ja jag rekommenderar Olaplex varmt! Jag tänkte testa deras shampoo och balsam också. Men hemmabehandlingen no.3 är grymt bra att använda som “inpackning” en gång i veckan. 😀

 • Svara Kashaya 25 mars, 2019 | 09:45

  Color wow dream coat är fantastiskt! Önskar jag orkade värmestyla håret oftare för den är verkligen grymt bra.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.