Amanda testar Skönhet

Nivea Men After Shave Balm

4 mars, 2016

Nivea Men After Shave Balm Primer skönhetsblogg tips

Jag lovade er en recension av Nivea Men After Shave Balm i sensitive och efter att ha testat denna i en vecka är jag nu redo. Hade läst och hört att den skulle vara alldeles fantastisk som primer och göra så att sminket verkligen satt som sten. Och vet ni vad? Detta är min nya favoritprodukt!

För att vara en produkt som är skapad för “män” efter att de rakat sig, så är det väl ganska lustigt att den fungerar som primer? Men den innehåller ett ämne som heter Glycerin och detta gör att sminket “klistras” fast på huden. Min bas sitter nu hela dagen, utan att glida av eller bli fläckig.

Sminkning fest primer Nivea Men After Shave

Detta är min hud efter 8 timmar. Ingen redigering, retuschering eller någonting. Tycker ni också att det ser bra ut? Annars brukar jag bli väldigt glansig, allt smink brukar försvinna från pannan och näsan efter en hel dag i skolan eller på jobb. Men efter att ha använt Nivea men after shave balm så känner jag mig nysminkad mycket längre. Dock luktar den “manligt” och parfymigt, vilket stör mig lite grann. Jag har svårt för vissa produkter som luktar “man”, men som tur är försvinner doften efter ett tag.

Jag rekommenderar verkligen denna då den kostar 75 kronor och verkligen är värd att testa!

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Amanda 5 mars, 2016 | 00:10

  Kul att den funkar! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 15:17

   Verkligen! Är glatt överraskad 🙂

 • Svara Sandra' 5 mars, 2016 | 15:47

  åh vilket bra tips 😀

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 15:18

   Vad kul att du gillar det! 🙂

 • Svara Malin 5 mars, 2016 | 22:28

  Vilka vackra ögon!

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 15:18

   Åh vad gullig du är, tack snälla!

 • Svara Tilda 6 mars, 2016 | 20:26

  Har varit så sugen på att testa denna! Känner att det börjar bli dags nu 🙂

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 22:38

   Tycker verkligen att du ska testa, den fungerar jättebra för mig! 🙂

 • Svara Kajsa 6 mars, 2016 | 22:20

  Har hört mycket bra om den! Kanske får köpa den 🙂

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 22:39

   Den är superbra, så tycker verkligen du ska testa den 🙂

 • Svara Marika 9 mars, 2016 | 20:32

  Haha när jag hörde om detta för ngra veckor sedan snodde jag min mans sådan med en gång 😀 ?

  • Svara Amanda Hansson 9 mars, 2016 | 20:44

   Haha ja visst är det bra? Synd om våra män bara, men dom får dela med sig. 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.