Skönhet Sminkningar Tips

Mina absoluta favoriter bland sminkborstar

9 augusti, 2016

Mina absoluta favoriter bland sminkborstar MUS Make up store Morphe Real Techniques djurtester cruelty free CF amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare

Jag har testat så många olika men nu har jag äntligen hittat mina absoluta favoriter bland sminkborstar. Alla borstar jag kommer visa kommer från företag som inte testar på djur! Bra va?

När jag köper sminkborstar väljer jag ofta utifrån olika kriterier, beroende på vad det är för sminkborste jag vill ha. Mjuka och fluffiga borstar till puder, rouge och bronzer. En hård och smal eyelinerpensel. Ni förstår säkert tankesättet. Tänk dock på en sak, att många borstar har tusen användningsområden på ditt ansikte. Testa och kör! Jag har nu hittat tre märke på borstar som är optimala för mig och som jag älskar. Klicka på de rosa länkarna för att komma direkt till respektive sminkborste.

Mina absoluta favoriter bland sminkborstar MUS Make up store Morphe Real Techniques djurtester cruelty free CF amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare

Make Up Store: En puderborste nr 400 som jag använder till transparent puder. En av mina all-time-favorite.  Kostar 295:- här // En borste nr 705  som passar perfekt till att applicera ögonskugga. Kostar 195:- här // Min favorit eyelinerpensel nr 715 . Tycker att denna gör det absolut enklast att måla en perfekt eyeliner. Kostar 145:- här

Morphe Brushes: Nr M530 som är en fluffig borste som jag använder till contour. Kostar 96:- här  // Nr M441 som är en perfekt borste för att blenda ögonskuggor. Kostar 60:- här

Real Techniques: Stippling brush som jag applicerar highlighter med. Blir ett perfekt resultat! Kostar 149 :- här // Delux crease brush som är en tätare ögonskuggsborste. Perfekt som komplement till M441 från Morpe. Kostar 299:- här och säljs som ett kit med flera andra borstar.

Har du några favoritborstar? Tipsa mig gärna i kommentarsfältet!

Inlägget innehåller adlinks/affiliatelänkar. Läs mer om det under PR & Policy.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Tilda Barkselius 10 augusti, 2016 | 22:34

  Jättekul att se vad du använder, jag är i behov av tips nämligen 🙂

  • Svara Amanda Hansson 12 augusti, 2016 | 18:54

   Glad jag blir! Tipsar verkligen om dessa tre märken, tycker det är grymt bra borstar till jättebra priser! 🙂

 • Svara Emma - BeyondBeauty.se 12 augusti, 2016 | 14:50

  Åh jag vill så gärna rensa bland min borstsamling och typ ersätta alla med endast Real Techniques. Har bara en Real Techniques-borste idag och jag älskar den! Skulle vilja testa Zooeva också iofs!

  • Svara Amanda Hansson 12 augusti, 2016 | 18:55

   Åh vill också testa Zoevas produkter, har hört att de ska vara alldeles fantastiska! Kram

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.