Shopping Skönhet

Min Ögonbrynsrutin

22 november, 2015

dipbrow
Ni var jättemånga som gav mig komplimanger om mina bryn efter att jag lade ut det förra inlägget. TACK! Vad ni är gulliga. Blir jätteglad för era fina kommentarer. Jag var hos en jätteduktig tjej, Meral, på Ego Estetica i Helsingborg – www.egoe.se – och fick världens absolut bästa ansiktsbehandling. Minns ni att jag lade upp ett erbjudande i bloggen till er? I vilket fall så noppade hon mina bryn och de blev alldeles fantastiskt fina!

Dock är jag, som typisk blond, född med glesa och ljusa bryn. Så trots färgning blir dem aldrig riktigt mörka och fylliga. Men nu har jag använt produkterna ovan i 2 år och är frälst! Finns inget bättre. Lättarbetad formula som sitter hela dagen. Jag älskar dip brow pomade! Tänk bara på att det är jätteviktigt att ni inte låter burken stå utan lock, då torkar produkten. Vänd den upp och ner under tiden ni använder den, så kommer det inte in något luft.

Jag använder färgen taupe, som ni hittar här! Någon som är lika frälst som jag? Vad tycker ni?

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Veronica Eriksson 23 november, 2015 | 08:15

  Fantastiskt! Denna verkar så så bra!! 🙂
  Varmt välkommen fina du, äntligen en del av TEAMVIONE! <3

  • Svara amandahans 23 november, 2015 | 14:40

   Den är så himla bra! Du måste köpa och testa, du blir inte besviken. Tack fina du! <3

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.