Amanda testar Hudvård

Micellar water och sminkborttagning

5 juli, 2016

Micellar water och sminkborttagning amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare ögonsminkborttagning kombinerad känslig fet hy bra pris

Kajsa hade med sig en liten presentpåse till mig när vi sågs på eventet på Lush, innehållandes micellar water och sminkborttagning från La Roche-Posay! Blev så förvånad och jätteglad, då jag hört så bra om deras produkter. Hon jobbar nämligen på Apoteket hjärtat och plockade ihop lite produkter till mig som hon trodde att jag skulle gilla.

Nu har jag testat dessa i snart 2 veckor och är positivt överraskad! Båda två är rengöringar (heter det ens så? haha) som är snälla mot känslig hy, vilket passar mig väldigt bra. Den blå flaskan är en eye-makeup remover som till och med lyckades ta bort min glittriga sminkning i helgen, vilket brukar vara otroligt svårt med vanlig sminkborttagning. Den andra flaskan är ett micellärt vatten som tar bort smuts, sminkrester och rengör huden snabbt! Jag älskar den eftersom att man bara tar några droppar på en bomullsrondell och sveper över ansiktet, sedan är man ren och fräsch!

Har ni testat några av dessa? Rekommenderar dem verkligen. Gillar att de säljs på Apotek hjärtat, då vet jag att produkterna inte innehåller några dåliga eller skadliga ämne. Väldigt bra pris på dessa dessutom!  La Roche-Posay Micellar Water hittar du här och den kostar 159 :- för 200 ml. La Roche-Posay Eye make-up Remover hittar du här och den kostar 139:- för 125 ml.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Amanda 5 juli, 2016 | 20:37

  Åhh vad sugen jag blir på att testa dom! 🙂 Kram

  • Svara Amanda Hansson 15 juli, 2016 | 18:30

   Jag är så nöjd, så rekommenderar dessa verkligen! Kram 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.