Shopping Skönhet

Makeup Organizer Akryl

26 januari, 2016

För ett tag sedan så blev det sådär überpopulärt med makeup organizer akryl. Jag hittade alla möjliga varianter på exempelvis Cocopanda.se och var så nära på att beställa hem tills någon berättade för mig att det finns på Ebay! En Ebay-tönt som jag är, så slutade det ju med att jag handlade där ifrån… Beställde två stycken, som jag trodde var lite mer olika varandra än vad dem faktiskt var.

Men som ni ser på bilden här under så är dem i princip identiska, den ena är lite kortare på längden än den andra. Tror jag betalade 80:- för båda inklusive frakt. Jag beställde från dessa länkar: Clear acrylic makeup holders  och Clear acrylic 40 lipstick holder  .

Jag är jättenöjd! Önskar bara att det ingick en människa som kunde organisera bland mitt smink.. Har ni några smarta sminkförvaringar? Tipsa mig jättegärna.

Sminkförvaring akryl organizer makeup organizer

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Skogsraah 27 januari, 2016 | 01:02

  Så smarta att ha!

  • Svara amandahans 27 januari, 2016 | 13:12

   Visst är dem smarta! Tycker verkligen att det blev snyggt. 🙂

 • Svara Elona 27 januari, 2016 | 11:21

  Dom är jättesmarta! Jag köpte någon från ikea som hette Godmorgon som var jättebra färvaring med! Lite större fick så man får plats med det mesta! Och tack för din fina kommentar! Älskar Mac och alla deras läppprodukter!

  • Svara amandahans 27 januari, 2016 | 13:13

   Åh vad bra, tack för tipset! Ska kika på dem. Kram

 • Svara Tezzo 6 februari, 2016 | 15:01

  Snygg!

  • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:25

   Verkligen 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.