Event Shopping

Lush Malmö bloggevent

26 juni, 2016

Lush Malmö bloggevent skönhetsblogg amandahans

I veckan var jag på Lush Malmö bloggevent tillsammans med några få andra bloggare. Det var jättetrevligt och personalen på Lush är i särklass den mest kunniga och trevliga jag mött. Inte alls pushiga utan endast där för att rådgiva och tipsa! Vi fick en genomgång i sommarens kollektion med solskydd i både kräm och puderform, vi fick testa bodyscrubs, ansiktsmasker, krämer och smink.

Ni som har läst min blogg länge vet kanske redan om att jag älskar Lush produkter och det faktum att de är helt cruelty free. Alla deras produkter är handgjorda och innehåller massvis med naturliga ämne så som frukter och grönsaker. Häftigt va? Det var en dröm att vara i deras butik efter stängningsdags och bara få njuta av allt.

Lush Malmö bloggevent skönhetsblogg amandahans Vi fick en härlig goodiebag innehållandes massvis med produkter jag inte testat förr! Självklart kunde jag inte hålla mig från att köpa lite annat med mig hem också…

Lush Malmö bloggevent skönhetsblogg amandahans goodiebag

Lush Malmö bloggevent skönhetsblogg amandahans goodiebag ansiktsmask rengöring cruelty free kroppsskrubb massagekaka

Den färska ansiktsmasken “Oatifix” och rengöringen “Let the good times roll” fick jag testa under kvällen och de åkte rätt ner i min shoppingkorg. Luktar så himla gott och gör underverk för min torra hud! Kostar 125:- respektive 119:-.

Lush Malmö bloggevent skönhetsblogg amandahans goodiebag ansiktsmask rengöring cruelty free kroppsskrubb massagekaka duschjelly solskydd

Denna underbara solkräm “Sesame sunnan lotion” fick vi i vår goodiebag. Den har solskyddsfaktor 10 vilket är för lågt för mig som lätt bränner mig och har ljus hy, men kommer använda den när jag blivit lite brunare. Den doftar precis som jordnötsringar och det i sig är ju helt förträffligt. Den arbetar även för att fördjupa din bränna vilket ger dig det mesta av din solbruna färg!  Älskar den! Kostar 139:-

Lush Malmö bloggevent skönhetsblogg amandahans goodiebag ansiktsmask rengöring cruelty free kroppsskrubb massagekaka duschjelly

Jag köpte även denna underbara duschjelly “Refresher” som doftar citron. Jag älskar fräscha citrusdofter så jag går omkring och luktar på den hela tiden. Den är i jelly-form och har en jättelustig konsistens, ska bli spännande att testa den! Kostar 69:-.

Resten av produkterna visar jag i ett separat inlägg, så att de får den uppmärksamhet de förtjänar. Tack Lush i Malmö för ett fantastiskt event!

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Svara Julia 26 juni, 2016 | 22:53

  åh gud vad kul!! Älskar lush

  • Svara Amanda Hansson 27 juni, 2016 | 15:02

   Det var verkligen jättekul! Ja jag med, underbara produkter

 • Svara Amanda Forsman 27 juni, 2016 | 14:42

  Åh vad roligt! Lush produkter är ju så bra!

  • Svara Amanda Hansson 27 juni, 2016 | 15:02

   Visst är de bra!!

 • Svara M I L I N A . S E ♀ 27 juni, 2016 | 17:29

  Åh, älskar lush! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 18 juli, 2016 | 20:31

   Jag med, otroligt mycket härliga produkter! 🙂

 • Svara Sanna 29 juni, 2016 | 14:39

  Åh så roligt, älskar verkligen Lush!

  • Svara Amanda Hansson 18 juli, 2016 | 20:32

   Jag med, tycker att deras produkter och sortiment är grymt bra!

 • Svara Misstossequeen 31 juli, 2016 | 12:23

  Åh vad kul med event 🙂

  • Svara Amanda Hansson 1 augusti, 2016 | 20:43

   Så himla kul 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.