Shopping Skönhet Tips

Lösögonfransar från Eylure

1 augusti, 2016

Lösögonfransar från Eylure nr 141 amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare tips långa fransar ögonfransar ardell nelly.com

Som ni kanske läst (och sett) tidigare så älskar jag lösögonfransar. Och ett par som jag alltid köper är mina all-time-favorites, Wispies från Ardell (läs om dessa HÄR). Förra veckan beställde jag hem lite kläder från Nelly.com och bestämde mig då för att även beställa hem och testa lösögonfransar från Eylure!

Jag beställde två par som jag tyckte såg fina ut, nummer 141 och nummer 143. På bilden ovan ser ni Eylure Exaggerate nummer 141 som blev mina favoriter. De är långa, flörtiga, lätta och sitter på ett tunt band som inte syns. Väldigt lätta att applicera och känns knappt att de sitter på ögat. Det ingår ett lim som faktiskt överträffade mina förväntningar och höll en hel dag. Annars tycker jag att medföljande lim ibland kan ha sämre kvalitet, men Eylures lim passade mig perfekt.

Lösögonfransar från Eylure nr 141 nr 143 amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare tips långa fransar ögonfransar ardell nelly.com

Detta är det andra paret, Eylure Exaggerate nummer 143. En kortare och tätare variant som sitter på ett svart tjockare band, vilket gör att modellen är lite stelare. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, brukar ogilla när den svarta kanten syns. Men dessa var också väldigt lätta att applicera och såg väldigt vackra ut på ögat.

Kommer lägga ut bilder på sminkningar med dessa lösögonfransar, så får ni se hur de ser ut på! Beställde som sagt dessa från Nelly, ni hittar nummer 141 här och nummer 143 här för 69:-/stycket inklusive lim.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Emma Parmlöv 1 augusti, 2016 | 20:47

  Åh måste prova! Inte testat några fransar från det märket faktiskt 🙂 Ha en fin dag!

  • Svara Amanda Hansson 1 augusti, 2016 | 20:51

   Tycker jag verkligen, rekommenderar dem varmt! 🙂 Tack detsamma!

 • Svara Amanda 1 augusti, 2016 | 23:36

  Så fina! 🙂 Kram

  • Svara Amanda Hansson 10 augusti, 2016 | 12:44

   Jag håller verkligen med dig! Kram

 • Svara Tilda Barkselius 2 augusti, 2016 | 20:39

  De verkade himla bra 🙂

  • Svara Amanda Hansson 10 augusti, 2016 | 12:31

   Rekommenderar dessa varmt! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.