Hårvård Hudvård Pressutskick Skönhet

Lookfantastic September Beauty Box

19 september, 2016
Detta är ett pressutskick och inlägget innehåller affiliatelänkar. Läs mer om detta under Pr & Policy.

Lookfantastic September Beauty Box, amandhans, skönhetsblogg, beautyblogg, test, samarbete, pressutskick, bareMinerals, Bliss, prenumerationsbox, prenumerationstjänst, skönhet, hudvård, hårvård, makeup, sminkLookfantastic September Beauty Box, amandhans, skönhetsblogg, beautyblogg, test, samarbete, pressutskick, bareMinerals, Bliss, prenumerationsbox, prenumerationstjänst, skönhet, hudvård, hårvård, makeup, smink

Förra veckan hämtade jag ut Lookfantastic September Beauty Box – deras Happy #LFBDAY box! Det är nämligen så att Lookfantastics beauty box fyller två år denna månad (GRATTIS GRATTIS GRATTIS!) och därför firar dem det lite extra med en festlig box!

Lookfantastic September Beauty Box, amandhans, skönhetsblogg, beautyblogg, test, samarbete, pressutskick, bareMinerals, Bliss, prenumerationsbox, prenumerationstjänst, skönhet, hudvård, hårvård, makeup, smink

Tycker det är så roligt att det är 2 (för mig) alldeles nya makeup produkter i boxen, bareMinerals Marvelous Moxie läppstift och en strobingpenna från Lord & Berry. Läppstiftet från bareMinerals är så himla fint i både färg och utformning. Mycket mindre än vanliga läppstift, då det är en mini-variant och därför perfekt att ha med sig i farten. Storbingpennan är precis lika bra som den låter. Krämig, pigmenterad, champangefärgad och skimrig – se på bilden ovan hur fin den är!

Fick även med en ögonmask från Gatineau som innehåller kollagen och glycerin som ska reducera fina linjer, ta bort mörka ringar och svullnad. Låter perfekt för trötta ögon! Och så fick jag ett schampo från Christophe Robin som doftar supergott.

Lookfantastic September Beauty Box, amandhans, skönhetsblogg, beautyblogg, test, samarbete, pressutskick, bareMinerals, Bliss, prenumerationsbox, prenumerationstjänst, skönhet, hudvård, hårvård, makeup, smink

Vad som inte får glömmas bort är den tredje makeup-produkten som var med i boxen. En krämig Argan Liquid Gold Multi-Tone BB Cream , som innehåller 24 karats guld och arganolja. Vad jag är skeptisk till med denna produkt är att den endast kommer i en nyans men ska enligt informationen anpassa sig till din egna hudton. Av erfarenhet vet jag att detta inte fungerar på väldigt ljus hud som jag har eller mörkare hud, men jag ska definitivt ge den ett test och se. På bilden ovan ser ni hur nyansen är på mig. Helt otroligt med äkta guld i en produkt, wow..

Men den absolut största favoriten från denna månadens box är Bliss body butter, som doftar underbart av citron och salvia. Jag älskar den fräscha och friska doften! Har aldrig testat produkter från Bliss innan men nu är jag definitivt sugen på att köpa fler.

Argan Liquid Gold Multi-Tone BB Cream – 810:- / 30 ml

Christophe Robin Purifying Shampoo – 289:- / 250 ml

bareMinerals Marvelous Moxie – 197

Bliss body butter  – 844 kr / 946 ml

Gatineau Collagene Expert Smoothing Eye Pads – 417 :-

Lord & Berry Strobingpenna – 116:-

 

Detta är ett pressutskick och inlägget innehåller affiliatelänkar. Läs mer om detta under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara my 19 september, 2016 | 20:14

  Roligt 😀

  • Svara Amanda Hansson 24 september, 2016 | 10:50

   Verkligen, älskar Lookfantastics boxar 😀

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.