Skönhet

Läppförstoring Stylage Ego Estetica

5 februari, 2016

Idag var jag och fina Sofia hos Lena på Ego Estetica i Helsingborg. Ni som har hängt med mig de senaste månaderna vet att jag har fyllt mina läppar hos Lena som en del av vårt samarbete. Hon är riktigt duktig och jag har aldrig varit så nöjd med mina läppar som nu. Men Sofia har aldrig fyllt sina läppar innan men ni ser vilket fantastiskt resultat hon fick?

Jag har fått mina läppar fyllda två gånger av Lena och har injicerat ca 0,8 ml Stylage M varje gång. Kommer ni ihåg det här inlägget? Där visar jag skillnaden på när jag bytte från Juvederm som jag gjorde på en annan klinik i Helsingborg till Stylage på Ego Estetica . Är så stolt över Sofia som tog allt med lugn och var jätteduktig under behandlingen. Lena är så otroligt duktig på att lugna nerverna och få allt att kännas bra. Tror Sofia är riktigt nöjd, vilket är roligt eftersom jag trivs så bra med Lena. 

 Ego EsteticaEgo Estetica 2

Jag kommer lägga upp före och efterbilder på mig själv imorgon! Så får ni se hur mina läppar blev. Har ni några frågor eller funderingar kring läppar eller injektioner så lämna en kommentar så kan jag fråga om Lena har möjlighet att svara? Var jätteroligt att ni frågade så mycket förra gången jag lade upp ett inlägg om injektioner och fillers. 

Vill bara påminna er om att jag inte menar att någon av er behöver förändra sitt utseende för att bli “vackrare”. Vi är fina som vi är, oavsett vad vi väljer eller inte väljer att göra! Det är enormt viktigt för er att komma ihåg att självkänsla inte ska sitta i det yttre och att det inte hjälper att förändra någonting med hjälp av injektioner eller operationer för att få bättre självförtroende. Små läppar är vackra, stora läppar är vackra och vi ska inte döma varandra. Jag har ett enormt intresse för skönhetsindustrin samt behandlingar och tycker faktiskt att mina läppar är finare med fillers. Men det är en smaksak! 

Du Kanske Också Gillar

26 Kommentarer

 • Svara Gabriella 5 februari, 2016 | 19:56

  Roligt med före och efterbilder!!

  • Svara Amanda 6 februari, 2016 | 11:07

   Vad kul att du tycker det, älskar själv att se tydliga resultat på bilder. 🙂

 • Svara N 5 februari, 2016 | 23:50

  Känns som att det gör så ont haha!

  • Svara Amanda 6 februari, 2016 | 11:06

   Haha nej det är faktiskt inte så farligt. Gör ont så kort tid så jag tycker det är värt det!

  • Svara Sofia 6 februari, 2016 | 19:56

   Jag är en riktig mes när det kommer till sprutor och smärta men det var verkligen hanterbart. Tandläkarbedövningen gör susen!

   • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:14

    Visst gick det bra med tandläkarbedövningen? Du var så duktig så! Blev jättesnyggt.

 • Svara Catrin Monica Sandberg 6 februari, 2016 | 15:50

  Hoppas du blir nöjd 🙂

  • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:25

   Vi blev supernöjda båda två, 🙂

 • Svara QUEENCEEE 6 februari, 2016 | 21:00

  Åh vad fint det blev. Innan med! 😀

  Sv: Tack så mycket! Haha 😀

  • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:24

   Ja visst blev hon jättefin! 🙂

 • Svara ISABELLA 6 februari, 2016 | 21:48

  Så fint det blev! 🙂

  • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:25

   Jag håller verkligen med dig. Ett par snygga och fylliga läppar! 🙂

 • Svara ullie 6 februari, 2016 | 23:31

  Gör det väldigt ont trots bedövning eller hur känns det? Hur länge sitter det i ? Tycker att det är snyggt

  Fin söndag till dej

  • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:26

   Nej det gör inte jätteont när det är bedövning. Ego Estetica erbjuder båda bedövningskräm och tandläkarbedövning i spruta, så det känns väldigt lite. Det sitter i 3-6 månader första gången och sedan längre när du gör nästa behandling. Håller alltså upp till 1 år. 🙂

 • Svara FILIPPA 7 februari, 2016 | 14:13

  Kul med lite förändring!

  • Svara Amanda 7 februari, 2016 | 15:25

   Visst är det så!

 • Svara Linn Strömberg 7 februari, 2016 | 20:40

  Roligt att se! Jag känner inte att jag behöver fylla mina läppar, men om jag skulle göra det så skulle jag fan inte våga. Tycker verkligen det ser så sjukt otäckt ut. Får till och med rysningar bara jag ser det så här på bild. Är rädd för sprutor, så det kan ju förklara en del, haha!

  • Svara Amanda H 9 februari, 2016 | 21:31

   Åh haha nej men det är inte så farligt faktiskt. Men är man rädd för sprutor så förstår jag att det känns värre! Haha!

 • Svara Elsa 7 februari, 2016 | 21:14

  Åh vad roligt, det är något jag skulle vilja göra i framtiden eftersom jag inte alls gillar mina små läppar. Jag skulle känna mig så mycket självsäkrare om jag bara hade lite större läppar. Kram

  • Svara Amanda H 9 februari, 2016 | 21:32

   Små läppar är jättefint också! Men om du är sugen så hitta en bra klinik och gå på konsultation. Känn dig bara alldeles säker så blir det bra. Kram!

 • Svara Amanda 8 februari, 2016 | 00:05

  Men åh det vart ju super fint! 😀

  • Svara Amanda H 9 februari, 2016 | 21:32

   Visst är det jättefint! 😀

 • Svara Ida 10 februari, 2016 | 10:00

  Är också sugen på¨att testa! 🙂

  • Svara Amanda H 10 februari, 2016 | 11:34

   Vad roligt! 🙂 Jag rekommenderar verkligen Ego Estetica och Lena om du bor i närheten av Skåne. Annars leta upp en bra klinik med utbildning och kunskap, så blir det säkert bra.

 • Svara Olivia Ward's blogg 15 februari, 2016 | 10:08

  Ja precis tycker man är fin precis som man är född, men man gör som man känner för! 😀 Varför ville du fylla i läpparna? Kände du press eftersom du är intresserad av skönhet eller vad drev dig? <3

  • Svara Amanda Hansson 15 februari, 2016 | 16:31

   Visst är det så, vi är fina precis som vi är, oavsett vad vi väljer eller inte väljer att göra! 🙂 Jag tror att det alltid har funnits en spänning kring fillers, operationer och behandlingar när det gäller mig. Jag gillar sådant och tyckte att det var spännande att testa trots att jag inte o-gillade mina läppar. Nu trivs jag mycket bättre med symmetriska och fylliga läppar så kommer att fortsätta fylla dem ca 1 gång om året. Kram!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.