Annat Hårvård

Kall blond med gardinlugg

10 februari, 2019
Kall blond med gardinlugg på Epic Hair i Malmö Skönhetsblogg Amandahans

Det finns frisörer och sen finns det frisörer som Elin på Epic Hair i Malmö. Människan som jag lägger allt förtroende hos när det kommer till mitt hår, för jag vet att jag alltid blir lika nöjd. Och denna gången är inget undantag, jag älskar min hårfärg som nu är sådär perfekt kall blond.

OCH SEN HAR JAG JU KLIPPT LUGG! Visserligen bara en gardidnlugg, men ändå lugg. Men ni ser ju att där är något som händer i öronhöjd. Lite volym kring ansiktet är ju aldrig fel! Är så nöjd att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag är så glad över att ha hittat “min” frisör. Detta är inget samarbete över huvud taget, utan bara en ärlig rekommendation från en kund! Vad tycker ni om min nya frisyr och hårfärg? Jag är så glad över att äntligen vara kall blond, ice ice baby.


Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Karinsbeautyroom 11 februari, 2019 | 08:38

  Otroligt fin färg! Förstår precis vad du menar med att du hittat DIN frisör, för jag har också hittat min 🙂

 • Svara Angelica 11 februari, 2019 | 13:33

  Ååh, vilken otroligt vacker färg!

 • Svara Louise 16 februari, 2019 | 09:39

  Wow wow wow ! 😍

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.