Beauty Boulevard Awards Skönhet

Jag vann årets bästa recensent!

22 november, 2016

Jag vann årets bästa recensent! amandahans beauty boulevard awards årets bästa recensent, vinnare årets bästa recensent, skönhetsblogg, amandahans, landskrona

Jag vann årets bästa recensent! amandahans beauty boulevard awards årets bästa recensent, vinnare årets bästa recensent, skönhetsblogg, amandahans, landskrona


Herregud hörni, jag vann årets bästa recensent! Jag vann!!!! Är så otroligt tacksam och detta är en enorm ära. Jag fick nästan 6000 röster (helt sjukt, mer än 1/10 av alla sammanlagda röster i alla kategorier i tävlingen!!!!) och jag skulle vilja krama om vartenda en av er. Vinsten är tack vare er. Denna blogg växer och växer tack vare er. Ni är fantastiska och så fina.

Om någon sa till mig för ett år sedan att jag skulle bli framröstad som årets bästa recensent 2016 så hade jag aldrig trott det. Jag har nog inte riktigt förstått det nu heller. Är så glad att ni uppskattar det jag gör, att ni varje dag går in och läser och kommenterar och bara finns här i min bloggfamilj. Jag är tacksam för att ni uppskattar alla recensioner, alla tester jag gör och det jag skriver.

Det senaste året har varit ganska tufft men samtidigt helt fantastiskt. Jag är så stolt över att vara en del av Beauty Boulevard. Cajsa och Sanna som ligger bakom denna portal är så otroligt duktiga och godhjärtade. Jag är den jag är i dag till väldigt stor del på grund av deras stöttning, vägledning och pepp. Skönhetsvärlden har hjälpt mig, funnits där för mig och lärt mig så otroligt mycket. Jag beundrar mina bloggkollegor och ser upp till dem alla. Kicki Norman och alla tjejer jag träffade på Daisy Beauty London resan gav mig ny energi, peppade mig och inspirerade mig enormt.

Nu jäklar kör vi. Bättre än någonsin förr och med denna fina utmärkelse med mig. Tack till just dig som läser detta. Jag älskar er allihopa.

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Henrietta 22 november, 2016 | 16:46

  Gud vad kul! Superstort grattis till dig!!

 • Svara Kashayas 22 november, 2016 | 20:52

  Grattis! Vad roligt. 🙂

 • Svara Cajsa @ Beauty Boulevard 23 november, 2016 | 16:27

  Men fina du så glad jag blir att läsa detta. Tack för dina fina ord ♡♡♡ och grattis igen ?

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.