Hudvård Pressutskick

Intimserie från Löwengrip Care & Color

1 juni, 2017
Inlägget innehåller annonslänkar samt produkter jag fått som pressutskick. Läs mer under Pr & Policy.

Intimserie, amandahans, skönhetsblogg, intimvård, raka underlivet, löwengrip care and color, LCC, Blondinbella, Isabella Löwengrip, Intimtvätt, Intim, röda prickar, skönhetsbloggare

I mitten på maj månad lanserade Löwengrip Care and Color, LCC, en intimserie. Det är två stycken produkter som Isabella Löwengrip och hennes team tagit fram som ska vara perfekta för underlivet. En rakgel “Intim Care Shaving gel oil” och en intimtvätt “Intim Care Cleansing oil“.

Båda produkterna i denna intimserie är gelbaserade och kommer i snygga pumpflaskor. Jag älskar pump då det känns både hygieniskt och snyggt i badrummet. Fokus på intimserien är skonsamma, mjukgörande och snälla ingredienser som arbetar aktivt för att återfukta och minska irritation. Stort plus för att LCC är ett svenskt företag med utveckling och produktion i Sverige.

Intimserie, amandahans, skönhetsblogg, intimvård, raka underlivet, löwengrip care and color, LCC, Blondinbella, Isabella Löwengrip, Intimtvätt, Intim, röda prickar, skönhetsbloggare

Nu har jag hårdtestat dessa i tre veckor och är positivt överraskad. Om ni har följt mig länge vet ni att jag får röda prickar vid rakning och därför vaxar mig, men med kombinationen av produkterna i intimserien har jag blivit av med dessa. Rakgelen “Intim Care Shaving gel oil” är mjuk och lägger sig som en hinna mellan huden och rakhyveln utan att hindra en “nära” rakning. Tvättoljan “Intim Care Cleansing oil” använder jag både intimt och i armhålorna för att jag blir så härligt mjuk och återfuktad. Jag älskar att produkterna inte luktar någonting, känns vårdande och fräscha samt väldigt milda.

Helt enkelt en stor tummen upp för denna intimserie från LCC! Nu önskar jag bara större förpackningar, då 150 ml används upp alldeles för snabbt här hemma. Speciellt då jag nu rakar benen med rakgelen haha!

Intim Care Shaving gel oil 150 ml 169:-
Intim Care Cleansing oil 150 ml 199:-

Inlägget innehåller annonslänkar samt produkter jag fått som pressutskick. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Hanna 8 juni, 2017 | 17:32

  dom låter ju jättebra!

 • Svara Netti Starby 8 juni, 2017 | 18:07

  Så bra tips och dessa produkter måste jag testa! 😀 Kramis

 • Svara Josse 8 juni, 2017 | 19:00

  Superbra tips!

 • Svara Julia Svensson 8 juni, 2017 | 19:32

  Bra produkter!

 • Svara MALIN 8 juni, 2017 | 19:39

  Spännande 🙂 Skulle gärna vilja prova deras produkter! Kram

 • Svara elin 8 juni, 2017 | 20:31

  Dom låter ju jätte bra!<3

 • Svara Gabriella 8 juni, 2017 | 20:37

  Såå bra tips!!

 • Svara Alice 8 juni, 2017 | 21:03

  Åh, dom måste jag nog testa ?

 • Svara Heléna 8 juni, 2017 | 21:32

  Låter som bra produkter! Så himla trist med de röda prickarna som kliar och ser ofräscha ut! Tack för tipset! Kram och ha en fin kväll <3

 • Svara Sara 8 juni, 2017 | 22:49

  Bra tips 🙂

 • Svara Dixi Wonderland 9 juni, 2017 | 10:00

  Jag använder aldrig rakgel när jag rakar mig utan alltid skummet från min shower gel men jag ska kanske testa en rakgel för jag får så mycket prickar på mina ben så antar att hårsäckarna blir irriterade 🙂

 • Svara Tilda 10 juni, 2017 | 15:29

  Bra tips! <3

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.