Skönhet

I mitt badrumsskåp

3 februari, 2019
Badrumsskåp, kaos, produkter i badrumsskåp, skönhetsblogg, amandahans

Jag anser mig vara strukturerad och ordningssam, men jag kan inte vara ensam om att emellanåt (okej mestadels) ha totalt kaos i mitt badrumsskåp? Jag kastar omkring saker varenda morgon och produkterna jag använder tycks aldrig riktigt hamna på sin plats igen..

Men det är så skönt att få ta ut allting, städa av hyllplanen och slänga det gamla eller lägga undan det som inte används. Jag älskar ju att testa nya produkter, så badrumsskåpet är i princip alltid överfyllt. Problematiken i det hela, utöver att stök inte är bekvämt eller snyggt, är att jag blir stressad över att se för mycket produkter på samma ställe. Därför försöker jag nu successivt bena ut mina favoritprodukter, se över vad jag faktiskt kan/vill testa och fokusera på att ge bort produkter som jag inte kan/vill testa.

Badrumsskåp, amandahans, skönhetsblogg, produkter, hudvård, organiserat badrumsskåp

Idag var det dags för storstädning av badrumsskåpet och titta så fint det blev! Nu ser jag alla produkter som jag använder under veckan och S har fått sitt lilla hyllplan organiserat. Jag har plockat bort alla rengöringar och min favorit-Foreo ur mitt badrumsskåp, dessa hamnade i ett annat skåp i badrummet. Så nu har jag en plats för alla krämer, serum och favoritansiktsmasker samt en plats för rengöringar. Därför blev det mycket mer luftigt, produkterna som fick stå kvar syns nu tydligt och har sin alldeles egna plats.

Hur ser det ut i era badrumsskåp? Enligt min lilla undersökning på Instagram Stories så är vi 79% som har kaos i skåpet.. Skönt att inte vara ensam!

Du Kanske Också Gillar

7 Kommentarer

 • Svara Karinsbeautyroom 4 februari, 2019 | 09:48

  Åhhh jag behöver verkligen också städa ur och organisera mitt badrumsskåp så att det bara är produkter som man använder. Ditt blev sååå fint!

  • Svara Amanda Hansson 4 februari, 2019 | 19:38

   Ja ibland behöver man verkligen bara göra en riktig omorganisering, haha! Tack snälla du! Kram

 • Svara Johanna Kvarnström 5 februari, 2019 | 20:18

  Ser att vi delar en hel dem favoriter😊

 • Svara Louise 5 februari, 2019 | 23:15

  Ja de blir lite trångt 🙈 det är även väldigt satisfying att fixa ordning & rensa.

  • Svara Amanda Hansson 7 februari, 2019 | 20:24

   Haha ja visst är det så satisfying! Synd att jag gör det för sällan, haha..

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.