Skönhet Tutorials

Ögonfransar Video Tutorial

23 december, 2015

Nu har jag lagt ut videotutorial nummer 3! Det kommer en till om några dagar, men denna tyckte jag var viktig att spela in eftersom att ni frågat om hur jag applicerar mina lösögonfransar. Försöker visa så gått det går, så hoppas ni ser hur enkelt det faktiskt är! Använder Ardells Demi Wispies, som är mina favoriter. Vad tycker ni? Använder ni lösögonfransar? Jag har det varje dag nu, tycker det är så kul!

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Annie Palmér 23 december, 2015 | 23:39

  Du är så duktig! Jag vill bara önska dig en riktigt god jul! Hoppas du får en fantastiskt bra dag i morgon! 🙂 Kram!

 • Svara Linda 27 december, 2015 | 20:37

  roligt med en video:d

  • Svara amandahans 28 december, 2015 | 00:02

   Vad kul att du tycker det! Glad jag blir 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.