Amanda testar Shopping Skönhet

Hur du använder ditt Contour Cream Kit

23 november, 2015

CONTOURKIT

The power of makeup! Haha! Åh vad jag älskar detta kittet, så himla grymt! Som ni ser på bilden använder jag färgen Java för att skapa skuggor/contouring och en blandning av de tre ljusa för att highlighta! Har avslutat med lite Mary-Lou Manizer från The Balm på överläppen, näsryggen och kindbenen. Får väl förklara att jag tog den översta bilden i den mest o-charmiga vinkeln någonsin endast för att ni verkligen skulle se!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Använder alltså concealer-penslar och min svarta beautyblender för att få fram resultatet jag vill ha. Tror aldrig det hade gått utan en beautyblender faktiskt. Nova, min ena katt, är väldigt nyfiken på vad jag gör med allt det där konstiga som kallas smink. Gullis.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara malinkirstine 23 november, 2015 | 18:29

  Jättebra tips! Äger ett Cream contour kit från Anastasia, men har inte vågat röra det än…. Kram

  • Svara amandahans 23 november, 2015 | 18:47

   Haha åh, du det är jättenkelt att använda! Så testa! Det är jättekul. Kram

 • Svara N A T H A L I E 23 november, 2015 | 22:14

  Gud så bra, måste ta och skaffa mig de! 🙂 kram

  • Svara amandahans 24 november, 2015 | 00:00

   Det är verkligen ett superbra kit! 🙂 Kram

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.