Samarbete Skönhetsbehandlingar

Hårborttagning IPL Kräm Hudvårdsstudio

30 maj, 2016
Detta inlägg är i samarbete med Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Läs mer under Pr & Policy.

Förra veckan var jag i Malmö igen för att göra min andra behandling för permanent hårborttagning med IPL på Kräm Hudvårdsstudio. Som ni kanske vet vid detta laget så har jag ett samarbete med dem och därför testar jag IPL. Läs inlägget från min förra behandling här och läs om när jag fick en diamantslipning här. 

Hårborttagning IPL Kräm Hudvårdsstudio samarbete skönhetsblogg skönhetsbloggare amandahans permanent hårborttagning laser

Tjejerna som äger Kräm Huvdvårdsstudio är så trevliga, utbildade, kunniga och duktiga. Jag känner mig riktigt trygg i deras händer. Det är Therese på bilden ovan som utför IPL hårborttagning på mig i armhålorna och på bikinilinjen. Perfekt till sommaren tycker jag. Nu har jag således gjort min andra behandling och uppskattningsvis har 70% av mitt hår försvunnit. Helt otroligt bra! Och jag har alltså bara gått på två behandlingar?

Jag är ju väldigt blek och ljus i min hud men har väldigt mörka hårstrån, vilket är idealet för all permanent hårborttagning. Rött eller ljust hår är väldigt svårt att få bort, likaså solbränd eller väldigt mörk hud.

Jag har tagit förebilder och bilder efter varje behandling så jag kommer att visa er. Denna bilden är tagen idag. Jag har inte rakat mig sedan min senaste behandling och de hår som kommer ut nu är små, ljusa och väldigt tunna. Längst ut i mitten av varje armhåla har jag små svarta hårstrån kvar, som kanske inte har fått IPL på sig. Eller så har dem inte hunnit trilla av ännu. Håren trillar nämligen av efter 1-3 veckor efter en IPL behandling.

Hårborttagning IPL Kräm Hudvårdsstudio

Håret på bikinilinjen har också försvunnit, kanske till 50-60%? Det syns en markant skillnad och ingen är gladare än jag. Så skönt att slippa tänka på rakning. Det är absolut inget fel med hår eller att vara hårig, men jag föredrar det inte. Nu har jag några behandlingar kvar, så ska bli spännande att se hur det blir!

Har ni testat IPL? Fick ni samma fantastiska resultat? Vill ni läsa mer gör ni det på Kräm Hudvårdsstudio hemsida eller så bokar ni en behandling här.

Detta inlägg är i samarbete med Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Det är mina personliga och sanna åsikter, rekommenderar endast sådant som jag tycker om. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

15 Kommentarer

 • Svara MALIN 30 maj, 2016 | 21:18

  Vad häftigt! Detta har jag själv aldrig provat innan! Kram

  • Svara Amanda Hansson 30 maj, 2016 | 21:24

   Ja visst är det häftigt, trodde aldrig att jag skulle få så bra resultat! Kram

 • Svara Netti Starby 30 maj, 2016 | 21:28

  Vad spännande och det är verkligen skönt att få slippa raka sig! Kram

  • Svara Amanda Hansson 31 maj, 2016 | 11:50

   Jag är verkligen så nöjd med att slippa raka mig och att se denna förbättringen. Är så glad! Kram

 • Svara Amanda Forsman 30 maj, 2016 | 21:32

  Aldrig testat 🙂

 • Svara Tuva Björnwall 31 maj, 2016 | 07:09

  spännande!

  • Svara Amanda Hansson 31 maj, 2016 | 11:49

   Vad kul att du tycker det !

 • Svara Cassandra 31 maj, 2016 | 08:39

  Härligt att det funkar så bra! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 31 maj, 2016 | 11:49

   Ja jag är så nöjd! 🙂

 • Svara Sanna | Beauty & Bride 31 maj, 2016 | 08:44

  Detta skulle jag också vilja prova, men jag tänkte fråga; vet du om det tar bort den där “skuggan”? Jag har som en skugga under mina armar, så att det liksom alltid ser ut som att jag har lite hårväxt trots att jag inte har det. Vaxning har inte funkat, så jag funderar på om det är huden i sig som är lite skuggad. Du kanske inte har erfarenhet av det här, men ja, hade varit kul att höra om du nu hade det 🙂

  • Svara Amanda Hansson 31 maj, 2016 | 11:49

   Åh men jo jag förstår precis vilken skugga du menar! Jag är också mörkare i armhålorna, vilket jag förstår är helt normalt, men det är lite störigt. Dock upplever jag att kombinationen av IPL och minskad rakning har hjälpt. Innan rakade jag armhålorna varje dag vilket resulterade i dålig hud (även fast jag inte trodde det). Men jag upplever verkligen att jag börja ljusna i armhålorna. Så jag tror att denna kombination hjälpt mig jättemycket. 🙂

 • Svara Milla 31 maj, 2016 | 10:46

  Inte testat, men ligger så otroligt högt på saker jag verkligen vill göra..! Shit vad det blir att hålla på att raka såhär under sommartider

  • Svara Amanda Hansson 31 maj, 2016 | 11:46

   Ja det är verkligen så skönt!! Vill göra hela kroppen nu haha.

 • Svara Diana 13 augusti, 2016 | 15:22

  Jag har gjort IPL på hela ben, bikini och under armarna. På benen är jag idag hårfri, bikini har jag lite kvar och under armarna funkade det inte alls. Det är otroligt individuellt och alla får olika resultat. Några kan gå på behandlingen någon enstaka gång medan jag gick på 12 behandlingar. Jag är trots det jättenöjd för jag har inte ett enda hårstrå på mina ben. Måste ta tag i att avsluta bikini (har inte gått på behandling på 3 år nu) och under armarna har jag gett upp då det inte gick. Men helt klart värt pengarna, speciellt på somrarna när man går runt barbent mesta av tiden.

  • Svara Amanda Hansson 14 augusti, 2016 | 11:45

   Vad skönt att höra att du är helt hårfri på benen och snart bikinilinjen! Låter jätteskönt. Jag märker bättre resultat på bikinilinjen än i armhålorna just nu, men jag har lite envisa hårstrå i armhålorna så antar att det beror på det. Tack för att du delade med dig! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.