Skönhet

Halloweensminkning och maskeradkläder

24 oktober, 2017
Inlägget är ett i samarbete med Partykungen.se. Läs mer under Pr & Policy.

Nu när halloween närmar sig blir lilla jag som ett barn igen. Jag vill klä ut mig och gå bus eller godis på gatorna här i villaområdet haha! Får ställa ut en karvad pumpa och hoppas att det kommer några små barn och knackar på här hos oss i alla fall. Jag skulle vilja göra någon halloweensminkning jag har nästintill noll med inspiration och känner mig så sent ute. Och på halloween tycker jag att man kan ta ut svängarna med sminket ordentligt, så jag vill inte göra något halvdant. Gärna fejkblod, latexsår och allt som andas FX makeup – älskar det!

Ellimacssfx, Ellinore Rosander, halloweensminkning, SFX, maskeradkläder, maskerad, halloween, skönhetsblogg, amandahans

Min största inspirationskälla inom SFX makeup är Ellinor Rosander, som driver Ellimacssfx. Hon har alltid så himla snygga maskeradkläder och hennes sminkningar är i särklass de häftigaste jag sett. Mycket skrämmande, äckligt och blodigt. Mycket extremt och mycket som är svårt och kräver enorm kunskap. Någon jag inte har! Men trots detta har jag en tanke om att försöka återskapa hennes halloweensminkning på den vänstra bilden och sedan köpa en häftig lins att sätta i så som på den högra bilden. Vad tror ni om det?

För att försöka göra en variant av Ellinor´s sminkning tänkte jag beställa hem en lins som heter “Total whiteout“, fejkblod från Grimmas, ett vax att göra såret med och sedan ett set med 12 olika ansiktsfärger. Men det finns massa olika maskeradsaker att välja mellan på Partykungen.se!

Har ni kommit på vad ni vill göra på halloween om ni vill göra något? Tipsa i så fall gärna i kommentarsfältet så jag kan få lite mer inspiration. Så kul!

Inlägget är ett i samarbete med Partykungen.se. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Tina 24 oktober, 2017 | 18:47

    Hade varit grymt kul att se en halloween look från dig ? Har själv ingen inspiration överhuvudtaget.. gjorde en superenkel look som jag planerar att redigera och lägga upp i brist på annat, haha!

  • Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.