Samarbete Skönhetsbehandlingar

Gnisslar tänder och spänningshuvudvärk – botox

13 maj, 2016
Detta inlägg är i samarbete med Plastic Fantastic. Läs mer under Pr & Policy.

Restylane botox Plastic Fantastik Höllviken skönhetsblogg amandahans samarbete fillersinjektion restylane kindben Gnisslar tänder botox spänningshuvudvärk

För inte alls längesedan gjorde jag en fillersinjektion och en botoxinjektion i samarbete med fantastiska Dr. Henrik Owman på Plastic Fantastic i Höllviken. Han lade fillers vid mina kindben för att få dessa fylligare och sedan fick jag Azzalure, som är ett botoxmärke, för första gången någonsin.

Det är nämligen så att jag lider av fruktansvärd spänningshuvudvärk eftersom att jag gnisslar tänder. Jag gnisslar tänder i sömnen varje natt och därav är jag för tillfället inne på bettskena nummer tre. Charmigt va? Det måste vara jobbigt att sova bredvid mig haha! Men det finns alltså ett botemedel mot detta – botox.

Gnisslar tänder botox spänningshuvudvärk amandhans skönhetsblogg Plastic Fantastik restylane fillers injektioner

De flesta av oss vet nog inte om att botox hjälper mot mer än bara rynkor. Men det går att behandla alla sorters muskler och det går även att behandla överdriven svettning. Så himla häftigt tycker jag. Dr. Henrik började hela behandlingen med att förklara vad som skulle ske, vad han skulle göra och hur lång tid allt skulle ta. Jag fick fylla i en journal/hälsodeklaration med ännu mer information. Sedan ritade Dr. Henrik ut områdena som skulle behandlas.

Gnisslar tänder botox spänningshuvudvärk amandhans skönhetsblogg Plastic Fantastik restylane fillers injektioner

Sammanlagt fick jag 30 enheter på varje sida. Enheter är det som botox och Azzalure mäts i. Det var ett litet stick i varje kind med en smal och liten nål – jag kände nästan ingenting. Själva behandlingen tog knappt fem minuter och jag fick inga blåmärken eller svullnader. Men vet ni vad det absolut bästa är? Resultatet. Jag har ingen spänningshuvudvärk idag. Jag märker att jag fortfarande gnisslar tänder, men det är så himla lite. Jag har inte behövt ta en enda panodil eller ipren mot huvudvärk eller smärta i käken.

Jag rekommenderar denna behandling varmt, det känns helt fantastiskt och jag är överlycklig över resultatet. TACK Dr. Henrik, du har underlättat mitt liv enormt. Det finns ingen tvivel om att jag kommer att fortsätta med denna behandling när jag känner att effekten börjar avta.

En sån här behandling, Azzalure (botox) mot tandgnissling kostar 2500:- hos Dr. Henrik på Plastic Fantastic. Jag är mer än nöjd och ni vet att jag endast rekommenderar sådant som jag verkligen kan stå för. Under maj månad får du 10% rabatt på alla injektionsbehandlingar, fillers och botox, på Plastic Fantastic. Ange bara “AMANDAHANS” när du bokar via hemsidan här eller mail info@plasticfantastic.se 

Detta inlägg är i samarbete med Plastic Fantastic. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

14 Kommentarer

 • Svara Julia 14 maj, 2016 | 13:36

  Väldigt kul att läsa!
  sv: Ja visst är bikinisarna så snygga! kram

 • Svara Bea 14 maj, 2016 | 14:36

  Så kul att du fick ett så bra resultat!!

 • Svara Amanda 14 maj, 2016 | 15:42

  Vad kul att du märker sån stor skillnad!! 🙂 Kram

 • Svara CAMILLAESI 14 maj, 2016 | 20:00

  jag visste inte att botox fungerade mot spänningshuvudvärk, man lär sig något nytt varje dag. Men vad kul att du fick resultat också .-)

  Kram<3

 • Svara Martina 14 maj, 2016 | 22:18

  Hade inte koll på detta! Kul att det funkade så bra för dig 😀

 • Svara Amanda Forsman 14 maj, 2016 | 22:22

  Kul med bra resultat!

 • Svara Tuva Björnwall 15 maj, 2016 | 09:53

  kul att du är nöjd 😀

 • Svara Polly 15 maj, 2016 | 10:19

  Jag har hört att det ska hjälpa och det e ju kanon om det gör det. Bra att sådant finns då vården ofta att inte kan hjälpa till med det utan att man då får ipren eller alvedon. Bra att du tog upp detta då alla tror att botox bara är i skönhetssyfte. Kram

 • Svara Frida 15 maj, 2016 | 11:22

  Hade ingen aning om att det hjälper mot spänningshuvudvärk, va intressant 🙂

 • Svara Siri |Diabitfit| 15 maj, 2016 | 11:32

  Vad skönt att du hittade något som hjälpte =)

 • Svara Alice 15 maj, 2016 | 14:54

  Åh, så bra att det fungerade! 😀 Kram.

  • Svara Amanda Hansson 15 maj, 2016 | 22:24

   Åh ja, jag är helt överlycklig!! Kram!

 • Svara Tess 15 maj, 2016 | 20:05

  Gud va bra och smidigt det lät! ??

  Sv; vad glad jag blir! ?

  • Svara Amanda Hansson 15 maj, 2016 | 22:23

   Ja jag är så glad och tacksam att det faktiskt fungerat! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.