Hårvård

Frisörbesök på Epic Hair Malmö

10 januari, 2018

Epic Hair Malmö, Frisör Malmö, Malmö, Epic Hair, Frisör, Frisör Malmö, amandahans, skönhetsblogg, frisörbesök

Idag packade jag och S in oss i bilen och körde till Elin på Epic Hair Malmö. Elin och S är släkt, uppväxta ihopa. Det är så mysigt att få komma dit och bli omhändertagen, äskar att gå till frisören. Det kan jag väl inte vara ensam om?

Epic Hair Malmö, Frisör Malmö, Malmö, Epic Hair, Frisör, Frisör Malmö, amandahans, skönhetsblogg, frisörbesök, förebild

Epic Hair Malmö, Frisör Malmö, Malmö, Epic Hair, Frisör, Frisör Malmö, amandahans, skönhetsblogg, frisörbesök, efterbild, maria nila

Epic Hair Malmö, Frisör Malmö, Malmö, Epic Hair, Frisör, Frisör Malmö, amandahans, skönhetsblogg, frisörbesök, efterbild, maria nila, brunett

Det var verkligen dags till mig att ta hand om min enorma utväxt som har kommit fram nu efter att jag var hårmodell på Davines i Malmö  för ett tag sedan, mitt hår har verkligen växt som ogräs. Det ska jag kanske inte vara ledsen för, tror att mitt hår mår bra med grymma produkter och bra kost just nu. Men dock har jag mycket gråa toner i mitt mellanblonda naturliga hår och det sticker ut så kraftigt mot mitt mörka färgade hår, så det var tur att Elin hade tid för mig idag.. Så jag hann bli fin inför helgen i Stockholm!

Jag klippte av 5 centimeter till, så nu har jag klippt av nästan 30 centimeter. Galet! Men skönt! Jag blev lite ljusare med hjälp av snäll blekning i slingor och sedan fick jag som sagt lite välbehövlig bottenfärg. Vad tycker ni om resultatet? Jag älskar (!!!!) det! Kul att lite av det rosaröda från Davines följde med och gjorde mig lite strawberrybrownblondish.

Du Kanske Också Gillar

9 Kommentarer

 • Svara Louise 10 januari, 2018 | 22:06

  Så fint ?

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:08

   Tack snälla, jag är så nöjd!

 • Svara Karin 11 januari, 2018 | 08:09

  Jättefint ?

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:09

   Åh tack så mycket, känner mig så fin!

 • Svara Nellie K 13 januari, 2018 | 12:27

  Åh jag följer din Instastory och är helt lyrisk nu när du är på Daisy Grace Expo!! Hur har du det där? Ser ut att vara ett drömevent i alla fall. Längtar efter mer uppdateringar!! Kram

 • Svara Tina Hansen 15 januari, 2018 | 12:04

  Sååå snyggt!

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:09

   Tack såååå mycket fina Tina!

 • Svara Sandra SG 19 januari, 2018 | 21:07

  Jätte fint! 😀

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:09

   Tack så hemskt mycket!

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.