Amanda testar Hudvård Samarbete

Frågestund om vaxning

6 december, 2017
Inlägget är i samarbete med Clinic Divine i Malmö Pr & Policy.

Clinic Divine, Frågestund om vaxning, Clinic Divine Malmö, brasiliansk vaxning, vaxning malmö, frågestund vaxning, fråga vad du vill om vaxning, amandahans, skönhetsblogg

Jag har ju haft och har ett jätteroligt samarbete tillsammans med Clinic Divine i Malmö. Jag går och testar ansiktsbehandlingar och alla möjliga sorters vaxningsbehandlingar. Favoriten har blivit den brasilianska vaxningen, vilket jag inte tror ni har missat haha (läs mer om det här). Och varje gång jag lägger ut ett inlägg här, på min Snapchat och Instagram så får jag massvis med frågor. Hur ont gör det egentligen? Hur pinsamt är det att ligga halvnaken framför någon som ska vaxa ditt underliv? Hur snabbt växer håren ut? Varför ska jag vaxa istället för att raka? Vad ska jag tänka på när jag väljer en salong inför min vaxning?

Så istället för att svaren på era frågor ligger lite huller om buller överallt så tänkte jag att ni kunde ställa frågor här och så svarar jag i ett inlägg med alla frågor samlade? Hur låter det? Det är dags för en frågestund om vaxning! Ingen fråga är för dum eller pinsam, jag finns ju här för att hjälpa er. Det jag inte kan svara på skickar jag vidare till trevliga Mia på Clinic Divine i Malmö, så passa på att fråga frågor till henne också.

Skriv din fråga i kommentarsfältet, om du har en blogg eller liknande så länka den så får du en länk i inlägget när jag svarar nästa vecka!

Inlägget är i samarbete med Clinic Divine i Malmö, läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

11 Kommentarer

 • Svara Netti Starby 6 december, 2017 | 19:54

  Men vad spännande och jag återkommer med frågor! 😀 Kramis

 • Svara Molly 6 december, 2017 | 21:03

  Spännande!! Varför ska man vaxa istället för att exempelvis raka? Vad är fördelarna? Vilket vax använder dom på Clinic Divine, är det sånt sockervax?

 • Svara Louise 6 december, 2017 | 21:14

  Jag vill absolut testa brasiliansk vaxning men känns som de kommer göra sjukt ont :O 😛

 • Svara Tina 7 december, 2017 | 15:31

  Så spännande! Detta ska jag följa, har aldrig vaxat mig men alltid velat 🙂

 • Svara Amanda 7 december, 2017 | 16:17

  Så spännande 🙂

 • Svara MALINDENISE 7 december, 2017 | 18:26

  Bra inlägg, skulle nog vilja prova men har inte samlat modet till det än haha.

 • Svara MALIN 7 december, 2017 | 22:53

  Intressant! Har själv aldrig provat att vaxa mig! Kram

 • Svara Linda 8 december, 2017 | 09:26

  Åh, intressant 😀

 • Svara Alexandra 11 december, 2017 | 12:06

  Älskar dina vax-inlägg, jag ska gå och vaxa mig för första gången innan julafton. Kan man bedöva med någon kräm innan eller ta någon tablett så det känns mindre? Eller ska jag bara vara beredd på att det kommer göra jätteont? 🙁 Kram

 • Svara Nathalie S 11 december, 2017 | 16:32

  Vad är skillnaden på vaxet på salong och på vaxet man kan köpa billigt på nätet? Typ Ebay, Wish och så?

 • Svara Kashayas 12 december, 2017 | 17:37

  Intressant! Kommer absolut läsa inlägget men har inga frågor tyvärr.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.