Amanda testar Frågor Skönhet

Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mask

10 december, 2015


För några dagar sedan fick jag en kommentar av Sara. Hon skrev “Hej! Kan inte du göra en recension på mud mask från Formula 10.0.6 som jag har sett att du har ? Har funderat på att köpa den men skulle gärna höra lite mer om den. Kramis”

Jag älskar när ni ställer frågor så självklart ska jag göra en recension på denna! Som du skriver i din kommentar är det en lermask. Den är lätt rosa i tonen och väldigt krämig. När den först appliceras på huden blir det kallt och lite stickigt men jag gillar den känslan. Det är en lermask på 100 ml och då den är väldigt dryg håller den jättelänge. Jag har haft min i 2 månader och ni ser på bilden här under hur mycket jag använt ur tuben.

Jag applicerar ett jämnt lager där jag vet att jag blir oren, alltså på näsan, hakan, t-zonen och lite på kinderna. Använder masken 1-2 gånger i veckan i ca 20 minuter tills masken har gått in i huden ordentligt och börjat torka. Den innehåller apelsin som hjälper till att motverka trött och stressad hud. Den luktar rätt mycket apelsin men jag tycker inte det är något problem. Masken innehåller bergamott, vilket också är en citrusfrukt. Bergamotten rengör porerna och är naturligt antiseptiskt.

När masken suttit i ca 20 minuter, sköljer jag av den med varmt vatten och torkar mig försiktigt med en ren handduk. Huden blir len, känns frisk och klar. Har inte jättemycket problem med porer, men jag tycker definitivt att den hjälper! Framförallt är det riktigt skönt att känna att huden blir ren och detoxad. Så Sara, jag tycker absolut att du ska testa denna! Det är en av mina favoritmasker.

Ni hittar masken på kicks här – där den dessutom är nedsatt i pris. Julklappstips! Kramm

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Svara idawendle 10 december, 2015 | 20:16

  Åh, den är ju så bra!!

 • Svara Sara 10 december, 2015 | 21:47

  Hej igen! Ååh tack för tipset och recensionen! Ska beställa den eller önska mig i julklapp! 🙂 och verkligen stort tack för svaret!

  • Svara amandahans 11 december, 2015 | 22:15

   Vad glad jag blir att du uppskattade recensionen, då är det så roligt att göra dem. Hoppas du blir nöjd med masken! Kram! 🙂

 • Svara Ronja Flygare 10 december, 2015 | 21:52

  verkar nice 🙂

 • Svara Linnea (https://finamig.se) 11 december, 2015 | 09:03

  Bra tips! Har inte testat men nu vill jag göra det 🙂

 • Svara MATILDAS 11 december, 2015 | 11:18

  Det märket är bra faktiskt! 🙂

  • Svara amandahans 11 december, 2015 | 22:14

   Visst är det bra! Har bara testat några av deras produkter, men ska definitivt kolla in hela sortimentet. 🙂

 • Svara isabella 11 december, 2015 | 13:55

  åh så bra tips! 🙂

  • Svara amandahans 11 december, 2015 | 22:13

   Tack snälla! Älskar den! 🙂

 • Svara Amanda 11 december, 2015 | 17:42

  Åh vad billig den var! Måste absolut testa 🙂

  • Svara amandahans 11 december, 2015 | 22:13

   Visst är den! Gör så, jag älskar den 🙂

 • Svara Amanda 12 december, 2015 | 18:43

  Får jag fråga hur breda dina bilder på Vione är? 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.