Samarbete

Forever Living c9

22 februari, 2016
Detta inlägg är i samarbete med Mimmi Abrisius – oberoende återförsäljare av Forever Living. Läs mer under Pr & Policy.

Okej nu har jag gett mig in på något riktigt spännande. Mimmi Abrisius är oberoende återförsäljare av Forever Livings produkter och en god vän. I samarbete med henne ska jag nu få testa ett kickstart-program som heter Change 9! Det är ett program på 9 dagar, en total omstart för kroppen.

Forever Living 001

Jag började imorse vilket betyder att jag idag och imorgon är “fastande”. Jag dricker aloe vera, tillskott och en shake med antingen choklad eller vanilj under en dag. Det är inte så jobbigt som jag trodde, jag trodde jag skulle bli mycket hungrigare! Men jag har klarat mig riktigt bra. Har ätit lite från någonting som Forever Living kallar för “fria listan” som innehåller frukt och grönt med lågt GI-värde. På dag 3-9 får jag äta middag på kvällen!

Forever Living 002

Imorse mätte jag mig runt midjan, höfterna, armar, lår, vad och bröst i hopp om att kunna se förändring efter dessa 9 dagar. I broschyren kan man hålla koll på vad man äter, kryssa i hur mycket vatten man druckit samt skriva upp träning eller liknande. Jättebra! Jag är så himla peppad på detta. Framförallt för att jag har en chans att bli av med mitt enorma sockersug. Jag ser dessa 9 dagar som en utrensning där jag bara blir glad om jag går ner i vikt och minskar i cm. Allt handlar om att vara och känna sig hälsosam, på så sätt mår vi alla bra!

Vill du också testa på detta? Kontakta i så fall Mimmi Abrisius på Facebookeller maila henne på mimmi.abrisius@gmail.com ! Köp hem denna boxen och kör ihop med mig! 

Forever Living 003

 Detta inlägg är i samarbete med Mimmi Abrisius – oberoende återförsäljare av Forever Living. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

10 Kommentarer

 • Svara Sarah 22 februari, 2016 | 21:55

  Hoppas det funkar 🙂

  • Svara Amanda Hansson 22 februari, 2016 | 22:08

   Tack, hoppas jag med! 🙂

 • Svara Mina 23 februari, 2016 | 01:26

  Vad kul! Hoppas det funkar 🙂

  • Svara Amanda Hansson 23 februari, 2016 | 11:07

   Tack snälla, ja det ska bli jättespännande! Dag 2 idag och jag mår ganska bra faktiskt, längtar efter mat imorgon haha! 🙂

 • Svara Amanda 24 februari, 2016 | 08:17

  Har också velat testa C9! Måste få höra om det funkade sen 😀 kram

  • Svara Amanda Hansson 24 februari, 2016 | 19:31

   Ja verkligen, idag är dag tre och det är STORA förändringar redan hehe 😀 Kram

 • Svara Emma Engström - Skönhetsbloggare 24 februari, 2016 | 15:56

  Åh, det märket är verkligen så himla bra! Har testat en hel det produkter därifrån och gillar det verkligen 😀 Kram fina du!

  • Svara Amanda Hansson 24 februari, 2016 | 19:30

   Ja jag har aldrig testat någonting därifrån tidigare men tycker det verkar jättebra! Kram fina!

 • Svara JoJo 27 februari, 2016 | 13:55

  jag har själv gjort en c9 och funderar starkt på att göra det igen såsmåning om! 😀

  • Svara Amanda Hansson 28 februari, 2016 | 23:40

   Vad roligt att höra! Ja det känns verkligen så bra. 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.