Amanda testar Hudvård Pressutskick

Foreo Luna Play eller Clarisonic

5 mars, 2017
Inlägget innehåller produkter som jag fått som pressprover eller i pressutskick samt annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy!

Foreo Luna Play eller Clarisonic, Clarisonic, Foreo, ansiktsrengöring, rengöringsborste, renare hud, bättre hud, hudvård, ansiktsvård, tips, amandahans, skönhetsblogg, rosa, hur får jag bättre hy

Vi detta laget har de flesta av oss stenkoll på att det är viktigt att rengöra huden i ansiktet. Smink, döda hudceller, smuts och äckliga bakterier måste bort! Men hur gör man det lättast och mest effektivt? Med hjälp av en rengöringsborste så klart!

Har ni följt min blogg en längre tid har ni säkert läst detta inlägg och vet om att jag dagligen använder en rengöringsborste som heter Clarisonic Mia 2. Jag har varit mer än nöjd med den i säkert två år nu! Så det har varit väl investerade pengar, trots att jag tyckt det varit tråkigt att var tredje månad köpa ett nytt borsthuvud till den på grund av slitage och bakterieansamlingar.

Men så frågade jag Foreo om jag inte skulle kunna få testa deras Luna Play, för att kunna jämföra och undersöka vilken jag gillar bäst. Självklart sa fina Foreo, som skickade hem en rosa variant med tillhörande rengöring. Nu har jag lagt min Clarisonic borste på hyllan i snart 2 månader och hårdtestat Luna Play!

Foreo Luna Play eller Clarisonic, amandahans, Clarisonic, Foreo, ansiktsrengöring, rengöringsborste, renare hud, bättre hud, hudvård, ansiktsvård, tips, amandahans, skönhetsblogg, rosa, hur får jag bättre hy

Foreo Luna Play eller Clarisonic, amandahans, Clarisonic, Foreo, ansiktsrengöring, rengöringsborste, renare hud, bättre hud, hudvård, ansiktsvård, tips, amandahans, skönhetsblogg, rosa, hur får jag bättre hy

Om jag är frälst? JA! Motiveringen lyder; Foreo Luna Play är mer hygienisk, mer skonsam och lättare att både använda och rengöra. Vad jag framförallt älskar är att jag aldrig mer behöver oroa mig för att min rengöringsmaskin är äcklig och full med bakterier. Foreos olika borstar är gjorda i silikon och kan således inte samla på sig smuts så som min Clarisonic kunde. Borststråna på Clarisonicborsten blev missfärgade, sträva och kändes allmänt äckliga. Men de små silikonpiggarna på Foreos borstar är skonsamma och lagom mjuka samtidigt som jag märker en klar förbättring på min hud. Luna Play är omkring 5,5 cm i diameter och knappt 2,5 cm tjock, vilket gör att jag tycker att den är smidigt att använda. Foreos rengöringsborstar finns i olika storlekar där denna lilla goding är minst.

Under de första två veckorna när jag började använda Luna Play fick jag ett tiotal tråkiga finnar som blossade upp kring käkbenet, hakan och näsvingarna. Antagligen på grund av att den kom åt och rengörde där ordentligt, så att alla dumheter kom upp ur huden. Nu är min hud strålande och mjuk, jag har mycket färre svarta pormaskar kring näsan och ser verkligen ett positivt resultat!

Luna Play som jag fick testa går tyvärr inte att ladda, så den håller i omkring 100 användningar. Hoppas den inte hinner dö innan jag köpt en ny haha! Men det är väldigt smidigt då man kan testa denna variant innan man köper någon av de lite större och uppladdningsbara varianterna “Luna Mini“, “Luna go” eller “Luna 2“!

Ni hittar Luna Play här för 299:- samt de andra varianterna via respektive rosa länkar här ovanför. Har ni testat några av Foreos produkter?

Inlägget innehåller produkter som jag fått som pressprover eller i pressutskick samt annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy!

Du Kanske Också Gillar

18 Kommentarer

 • Svara Netti Starby 6 mars, 2017 | 06:22

  Vilka fina produkter du tipsar om! <3 Kramis

 • Svara Therese 6 mars, 2017 | 07:56

  Jag har också kört Clarisonic tidigare men nyligen testat Foreo Luna Play, och jag tycker ungefär som du, att Foreos variant känns betydligt fräschare och skonsammare. Dessutom kommer den ju åt precis överallt. Synd bara att Play inte finns som uppladdningsbart alternativ.

  Ibland känner jag dock att Clarisonic passar bättre, t.ex. om jag fjällar lite efter en exfoliering tycker jag att den tar bort döda hudceller jättebra, just för att den är lite “rivigare”. Men använder den dock ganska sällan, för jag tänker att min hy nog oftast vill ha det lite mer skonsamma alternativet ändå.

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2017 | 15:12

   Vad spännande att läsa att vi tycker så lika. Jag önskar också att Foreo hade en modell som var uppladdningsbar samtidigt som den var lika liten som Luna Play, men det kanske kommer framöver. Jag har trots allt inte testat någon utav de större varianterna så kanske kommer gilla dom också!

   För den rivigare känslan använder jag just nu hellre en mekanisk skrubb än min Clarisonic, har blivit lite trött på den. Men än så länge får den stanna kvar i badrumsskåpet ifall jag saknar den haha!

 • Svara MALIN 6 mars, 2017 | 08:14

  Kul att läsa om 🙂 Kram

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2017 | 15:12

   Vad kul att du gillar det! 🙂 Kram

 • Svara Bella 6 mars, 2017 | 09:22

  Så bra tips!

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2017 | 15:13

   Tack snälla! 🙂

 • Svara Dixi Wonderland 6 mars, 2017 | 09:53

  Vilket bra pris den hade 😀

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2017 | 15:13

   Ja men verkligen, 299:- är ju definitivt överkomligt även då den bara går att använda omkring 100 gånger. 🙂

 • Svara Moa 6 mars, 2017 | 17:26

  Vad bra tips!

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2017 | 17:34

   Kul att du gillar det! 🙂

 • Svara Tilda Barkselius 6 mars, 2017 | 20:34

  Denna låter ju underbar!

 • Svara Amanda Forsman 8 mars, 2017 | 21:21

  Den vill jag testa 🙂

 • Svara Emma 11 mars, 2017 | 08:57

  Spännande!

  • Svara Amanda Hansson 16 mars, 2017 | 16:40

   Ja verkligen! 🙂

 • Svara Beatrice Jakobsson - Fotografi 20 mars, 2017 | 23:21

  Foreo är ett bra märke!!! 🙂

  • Svara Amanda Hansson 5 april, 2017 | 14:43

   Verkligen, jag är mer än nöjd! 🙂

 • Svara Clara 30 mars, 2017 | 09:50

  LUNA go är uppladdningsbar och lika liten som LUNA play. 🙂

  https://www.foreo.com/sv/luna-go

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.