Favorit i sminkväskan Skönhet

Favorit i Sminkväskan: Lösögonfransar

11 januari, 2016

Det är måndag, klockan är 14.00 och det är dags för mitt andra “favorit i sminkväskan” – inlägg! Är så glad att ni gillade det senaste. För er som inte har koll på min lilla “serie” så är det så att jag kommer lägga ut inlägg med en favorit i sminkväskan varje måndag kl 14.00. Kul va? Här hittar ni det förra inlägget i serien.

Idag tänkte jag visa mina favoritfransar! Ni har varit många som frågat och undrat vad jag använder för lösögonfransar, så jag tyckte verkligen att det var dags att visa er. Jag använder alltid Ardells fransar. Ett jättebra märke som inte testar på djur eller säljer produkter gjorda av djurhår och som finns på nätet, Kicks samt Åhlens m.fl. Det finns en hel uppsjö med fransar, långa, färgglada, med glitter, naturella eller dramatiska. Jag har testat en hel del men har funnit mina favoriter, Ardell Wispies (länk).

Jag köper mina fransar på Ebay, eftersom att det är i princip omöjligt att få tag på Ardell Wispies och Demi Wispies i Sverige. När jag beställer från Ebay väljer jag en garanterat äkta produkt och brukar få betala ca 40:- paret. I vanliga fall ligger Ardells fransar på 79:- paret. Det blir billigare att köpa från Ebay eftersom att jag köper multipack. Har ni hört talas om Beautyjoint.com? Det är ett stort amerikanskt skönhetsföretag som har börjat sälja via Ebay! Så jag köpte fransarna av dem sist och det tog inte många dagar förrän jag hade dem i brevlådan. Detta paketet med fransar köpte jag (länk)

Fransarna är vippiga, dubbla och ligger lite över varandra. Detta ger ett naturligare resultat än många andra fransar. Kanten som fransarna sitter fast på är “osynlig”, alltså är den svart och tunn. Som ni ser på bilden här under, där jag har fotograferat underifrån innan jag tar mascara, så syns det knappt att det sitter något på ögonlocket/fransraden. Jag applicerar alltid mina fransar med ett lim från Ardell som heter Duo Eyelash Adhesive Clear (länk).

Vad tycker ni? Vad vill ni läsa om för produkt i kommande inlägg i serien? Hudvård, nagellack eller något annat kul?

Du Kanske Också Gillar

17 Kommentarer

 • Svara emmaparmlov 11 januari, 2016 | 14:11

  Åh dom verkar super fina 😀 Själv använder jag nästan aldrig lösfransar, jag är för otålig för att få dom på plats haha

  • Svara amandahans 11 januari, 2016 | 20:49

   Visst är dom fina! Åh haha det var jag också för några år sedan, nu går det snabbare än att applicera mascara. Kram!

 • Svara Denana Fitness 11 januari, 2016 | 14:26

  Hur använder du dessa? Vid enstaka tillfällen eller kan man ha de flera dagar i sträck? 🙂 xx

  • Svara amandahans 11 januari, 2016 | 20:48

   Jag tar av och på dem varje dag 🙂 Återanvänder mina 5-10 gånger och det är jättelätt att applicera dem! 🙂 Kram

 • Svara ISABELLA 11 januari, 2016 | 22:34

  Åh de där verkar så bra!

  • Svara amandahans 11 januari, 2016 | 23:32

   De är verkligen de bästa fransar jag någonsin har testat, rekommenderar dessa till alla hehe.

 • Svara Linn Strömberg 12 januari, 2016 | 13:54

  Måste träna på att applicera lösögonfransar för mina är sååå korta.

  • Svara amandahans 12 januari, 2016 | 14:08

   Träning ger färdighet! Mina tips är att lägga en eyeliner först, så döljer du kanten på fransarna lite extra mycket. Samt att låta limmet torka i ca 30 sekunder innan du applicerar fransarna. Så blir det inte så kladdigt! Lycka till 🙂

 • Svara Bexollila 12 januari, 2016 | 13:59

  Ja underkläder är Nice!

  Jag tkr de är så svårt å sätta fast fransar haha

  • Svara amandahans 12 januari, 2016 | 14:10

   Det är bara att träna träna träna. Är svårt i början men du kommer få in tekniken fort!

 • Svara Carina 12 januari, 2016 | 16:32

  De ser verkligen jättefina ut.Jag vill gärna prova att ha lösögonfransar för man ser sá himla mycket piggare ut med det.Máste prova nán gáng.Kram! 🙂

 • Svara Frida 12 januari, 2016 | 18:50

  Jag har nog faktiskt aldrig använt lösögonfransar. Använder nästan aldrig maskara heller så kanske beror på det. 🙂

 • Svara ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥ 12 januari, 2016 | 19:00

  Vad fina 🙂

 • Svara Amanda 12 januari, 2016 | 20:27

  har jätte mycket roliga fransar som jag använder när jag fotar 🙂

  sv: tack för tipset 😀 brukar också köra det ibland!

 • Svara Beautybird 12 januari, 2016 | 21:39

  Älskar Ardells fransar, såå sjukt fina och bekväma!

 • Svara Thaipinnen 13 januari, 2016 | 12:21

  sv; gör svin ont 🙁 tack så mkt fina <3

 • Svara Zara 15 januari, 2016 | 22:09

  Åh dem är supersnygga! Har själv såna:)

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.