Hårvård Pressutskick

Färgbevarande hårvård från Vision Haircare

20 december, 2016
Inlägget innehåller produkter som jag fått som pressutskick samt annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy.

Färgbevarande hårvård Vision Haircare, fuktgivande schampoo balsam, hårvård, svenskt, miljö, amandahans, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, shampoo balsam, reparera skadat hår

Har ni upplevt att ert färgade eller tonade hår snabbt tappar färg och glans? Det har jag. Mer ofta än sällan har jag färgat håret mörkt och märkt hur färgen blir tråkig, matt och svagare efter bara några tvättar. Och hur kul är det för plånboken och kvaliteten på ditt hår att behöva färga titt som tätt? Inte så roligt.

Därför blev jag jätteglad när jag fick detta pressutskick av Vision Haircare, med deras färgbevarande hårvård från serien “Color Preserving“. Fick ett shampoo och ett balsam som jag snabbt packade ner i resväskan och tog med mig ner hit. Jag hade såklart glömt packa ner både shampoo och balsam på morgonen innan vår flygresa, så blev lättad när jag kom på att dessa väntade på posten.. Fick springa inom posten haha!

Vision Haircare är ett svenskt varumärke som startades av två killar i Varberg! Produkterna produceras i Sverige och görs med miljön i fokus (vad detta nu betyder. Vill ha mer info!). “Color Preserving” serien är färgbevarande, skyddar mot UV-strålar och innehåller arganolja. Ska passa färgat och skadat hår.

Färgbevarande hårvård Vision Haircare, fuktgivande shampoo balsam, hårvård, svenskt, miljö, amandahans, skönhetsblogg, skönhetsbloggare, shampoo balsam, reparera skadat hår

Jag har inte hunnit testa dessa mer än en vecka, men är än så länge väldigt nöjd. Doftar helt otroligt gott, ger en ren känsla och motverkar min tråkiga frissighet. Om jag märker av att det är färgbevarande hårvård? Inte ännu, men lovar att ge en uppdatering när jag använt dessa lite längre.

Ni kan köpa serien här från 119:-/stycket för 250 ml.

Inlägget innehåller produkter som jag fått som pressutskick samt annonslänkar. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Julia Svensson 1 januari, 2017 | 19:59

  Åh så bra tips!

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:08

   Men vad glad jag blir att du tycker det, rekommenderar dom varmt!

 • Svara Ida 2 januari, 2017 | 02:16

  Det kanske är något som man ska kolla upp! Lät bra 🙂

  • Svara Amanda Hansson 10 januari, 2017 | 20:08

   Det tycker jag verkligen, hoppas du också tycker om dom! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.