Amanda testar Skönhet

DermaQuest B5 Moisture Matte serum

6 mars, 2016

DermaQuest B5 Moisture Matte serum test recension

Som ni kanske minns så vann jag en jättefin vinst på Bloggmingel.se ´s  event i Malmö, en hel ”goodiebag” med produkter från Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Jag lovade er att recensera produkterna då ni tyckte att det verkade spännande! Jag fick en massa olika Peter Thomas Roth produkter (läs mer om dessa i kategorin “Amanda Testar“) och även detta serum till ansiktet från DermaQuest som heter B5 Moisture Matte.

Användning
Ett serum använder du under din dagliga hudvård, alltså efter rengöring men under din dag- eller nattkräm. Jag använder serum både på morgonen och på kvällen, för att få ut det bästa resultatet av produkten. När du använder ett serum så går detta ner på djupet i din hud och kan liknas vid en booster. Det du väljer att lägga ovanpå ditt serum, exempelvis din dagkräm, kommer att få en boost och alla de välgörande egenskaperna i din dagkräm kommer att kunna tas upp till fullo. Ett serum ger en bättre hudkvalitet och förbättrar huden inifrån och ut.

När jag tvättat mitt ansikte med rengöring så applicerar jag 1-2 pumpar av DermaQuest B5 Moisture Matte serum och applicerar det i hela ansiktet. Jag låter serumet torka in ordentligt innan jag lägger på min dagkräm.

DermaQuest B5 Moisture Matte serum test recension

Effekt
Formulan är luftig, lätt och doftar gott. Direkt vid applicering har serumet en skön och kall känsla mot huden. Jag blir mjuk och återfuktad direkt utan att känna mig kladdig. Huden håller sig återfuktad under hela dagen och jag känner aldrig att jag blir torr när jag använt detta serum, vilket är helt fantastiskt då jag är en torris.

Sammanfattning
Jag älskar den hygieniska förpackningen med pumpen och flaskans design. Den både känns och ser lyxig ut vilket är extra roligt. Innan använde jag alltid ett “serum” från Biotherm som heter Skin Best Liquid Glow men tycker mycket bättre om detta från DermaQuest. B5 återfuktar min hud utan att göra mig glansig eller fet, istället arbetar den för att ge bäst återfuktning men ändå hålla huden matt. 

Om jag ska sätta en bedömning på skalan 1-5 så får denna produkt definitivt 5. När denna är slut kommer jag att fortsätta köpa den då jag verkligen märker skillnad på min hud. Jag har fått en jämnar hudton och slipper torra fläckar!

Du kan köpa DermaQuest B5 Moisture Matte serum på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Tyvärr hittade jag inte produkten i deras sortiment på Webbshoppen, men om ni mailar och frågar så kan dem säkerligen skicka till dig. 

Ingredienser
Water (Aqua), Sodium Hyaluronate, Glycerin, Panthenol, Butylene Glycol , Salix Alba (Willow) Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Echinacea Purpurea Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract , Oleanolic Acid, Spiraea Ulmaria Flower Extract, Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract, Arginine, Tyrosine, Valine , Leucine, Lysine, Glycosaminoglycans, Nordihydroguaiaretic Acid, PEG-60 Almond Glycerides, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin , Hexylene Glycol, Maltodextrin, Polysorbate 20, Triethanolamine, Carbomer, Disodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Använder du något serum idag?

Du Kanske Också Gillar

11 Kommentarer

 • Svara Amanda 6 mars, 2016 | 18:17

  Åh vilken spännande produkt! 🙂 Sv: Tråkigt att du blir glansig efter ett tag med den primern 🙁

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 22:37

   Ja verkligen!! 😀 Superbra!

   Visst är det synd, tror det är för att där är silikoner i den tyvärr..

 • Svara Petra 6 mars, 2016 | 20:06

  sv det tycker jag det är. tror det lutar åt en monark har hört om är bra

 • Svara N A T H A L I E 6 mars, 2016 | 21:05

  Denna verkar riktigt bra!! 🙂 kram

  • Svara Amanda Hansson 6 mars, 2016 | 22:38

   Det är en grym produkt! En favorit i badrummet nu 🙂 Kram

 • Svara Johanna Davidsson 7 mars, 2016 | 10:31

  Ska nog kika lite extra på den produkten 🙂

  • Svara Amanda Hansson 7 mars, 2016 | 18:32

   Det tycker jag verkligen, den är så bra! 🙂

 • Svara VERONICA - fashionblog 7 mars, 2016 | 11:15

  Ääälskar att trilla in hit och bara bombat av inspiration, tips och fina bilder! Du är GRYM! 🙂 Kramar!

  • Svara Amanda Hansson 7 mars, 2016 | 23:28

   Men duuuu, vad glad jag blir!! Du är GRYM! Kram

 • Svara Amanda Westberg 10 mars, 2016 | 19:07

  Ska försöka prova den där någon gång!

  • Svara Amanda Hansson 10 mars, 2016 | 19:50

   Ja jag rekommenderar den verkligen, min hud har blivit så fin. 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.