Hudvård Samarbete

Dermapen 4 – miljontals hål i mitt ansikte

21 november, 2018

Inlägget är reklam i samarbete med Clinic Divine i Malmö. Läs mer under Pr & Policy

Dermapen 4, den lilla pennan med 16 (!!) nålar som skapar miljontals kontrollerade skador i huden. Behandlar fina linjer, rynkor, ärr, slapp hud och stora porer.  Låter spännande eller hur? 

I samarbete med Clinic Divine i Malmö har jag fått testa på mitt livs första behandling med Dermapen. För bara några veckor sedan började Clinic Divine arbeta med denna sortens behandlingar och jag fick äran att testa. Så i oktober var jag på min första behandling och ska snart gå på min andra. Sammanlagt kommer jag gå på 3 behandlingar med Dermapen och kommer självklart att uppdatera er genom resans gång. Jag har också tagit bilder på min hy före och kommer att visa resultatet efter den sista behandlingen. 

Efter Dermapen 4 behandling på Clinic Divine, väldigt röd!

Men varför Dermapenbehandlingar?
Jag har inga rynkor eller linjer som jag ogillar, men däremot är jag väldigt yttorr och har små pigmentfläckar. Jag är också lätt röd i huden och har nog klämt en finne lite för aggressivt några gånger.. Jag är väldigt intresserad av att se vad Dermapen kan göra för min hud. När nålarna tränger ner i huden  skapas alltså miljontals små skador, vilket resulterar i att kroppen vill reparera dessa skador och producerar därför nytt kollagen. Kroppens guld! Kollagenet fortsätter att bildas i ungefär 12 månader efter behandlingen. 

Hur kändes behandlingen?
Jag var kort och gott RÖD efter min första behandling. Det gjorde ont att få miljontals små mikroskopiska hål i huden, men på en skala mellan 1-10 så var det nog knappt en 4:a. Men jag blev extremt röd som ni ser på bilden ovan. Jag blödde litegrann och Mia ville inte gå för djupt med nålarna eftersom att min hud reagerade så som den gjorde. 

Hur är huden nu? Syns någon skillnad?  
Jisses vilken skillnad jag känner på min hud alltså. De första 5 dagarna var inte roliga, jag var röd, fick tusentals små knottror och kände mig stram. Nästan som att huden var en storlek för liten för ansiktet. Men efter dessa dagarna har min hy varit len, absorberar in all fukt som jag kastar på den och känns inte alls varken torr eller tråkig. Om detta resultatet håller i sig så har jag hittat lösningen på min yttorrhet, låt mig garantera det. Trots att det nu är höst och kallt så är min hy i balans och mår toppenbra, kan inte minnas den senaste perioden den var såhär glad. Om jag ser någon skillnad? Nja, lite. Jag ser såklart jämnare ut, har fantastisk lyster och att jag inte blivit torr gör en enorm skillnad. Men den största förändringen kommer nog synas först efter 3 behandlingar. 

Är du intresserad av Dermapen? Då rekommenderar jag Clinic Divine varmt. Clinic Divine använder Dermapen 4, den nyaste och Rolls-Royce varianten av microneedling, vilket självklart känns väldigt tryggt. Läs mer på deras hemsida här och boka tid genom att följa länken här eller genom att ringa till respektive salong. En behandling för ansiktet kostar 1995:- och pågår under 60 minuter. 

Du Kanske Också Gillar

12 Kommentarer

 • Svara Netti Starby 21 november, 2018 | 19:00

  Vilken spännande behandling du gjorde 😀 Kramis

  • Svara Amanda Hansson 21 november, 2018 | 19:31

   Ja visst är det? Så häftigt och så bra! Kram!

 • Svara Linda 21 november, 2018 | 23:20

  har verkligen viljat testa!!

  • Svara Amanda Hansson 22 november, 2018 | 07:47

   Så roligt, jag tror att man kan få fantastiska resultat!

 • Svara Matilda Berlin 22 november, 2018 | 08:46

  Men åh! Ska faktiskt ta min första ansiktsbehandling ever om ett litet tag. Så tack för att du delar med dig =) Kram fina <3

 • Svara Dixi Wonderland 22 november, 2018 | 09:02

  Så skönt att bli ompysslad 😀 Väldigt snyggt inlägg också måste jag säga 😀

 • Svara Sara 22 november, 2018 | 11:26

  Vill verkligen göra dermapenbehandlingar! 🙂

 • Svara Emma Engström 22 november, 2018 | 13:40

  Alltså detta vill man ju testa!! <3

 • Svara Sofie 22 november, 2018 | 16:26

  Verkar så himla behagligt! 😀

 • Svara Louise 22 november, 2018 | 20:30

  Ohh de vill jag också testa 😍

 • Svara Matilda 23 november, 2018 | 08:16

  Åh vill också testa det!

 • Svara Karin - Karinsbeautyroom 24 november, 2018 | 09:52

  Skulle gärna testa denna behandling och se om jag kunde bli av med en del gamla ärr men det är mycket pengar som jag inte har för tillfället. Glad att det funkar bra för dig och att du än så länge är nöjd med reaultaten.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.