Daisy Beauty London Pressutskick

Daisy Beauty London 2016 Dag 2 Blanx och Cetaphil

27 november, 2016
Inlägget innehåller pressprover. Läs mer under Pr & Policy.

Sist men inte minst, Daisy Beauty London 2016 Dag 2 Blanx och Cetaphil! Två starka varumärke som jag hört mycket om, men aldrig testat. Detta är faktiskt mitt “sista” Daisy Beauty London inlägg.. Nu har jag berättat om alla produkter och kommer att testa många av dem under veckorna framöver. Så får ni updates då.

Daisy Beauty London 2016 Dag 2 Blanx och Cetaphil, billig hudvård, bleka tänderna hemma, tandblekning, skonsam tandblekning, amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare, daisy beauty , daisy beauty london 2016

Cetaphil ska vara Hollywoods favoritprodukter när det kommer till hudvård. Låter dyrt eller hur? Men nej, Cetaphil är faktiskt förvånansvärt billigt och prisvärt. Produkterna kostar mellan 79-199 :- vilket jag tror är helt klart överkomligt för de allra flesta plånböckerna.

Daisy Beauty London 2016 Dag 2 Blanx och Cetaphil, billig hudvård, bleka tänderna hemma, tandblekning, skonsam tandblekning, amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare, daisy beauty , daisy beauty london 2016, fungerar cetaphil, fungerar blanx

Produkternas design är inte så estetiskt vackra, snarare lite fula… Men om det nu är så att de fungerar så kommer jag med glädje ha de framme i badrummet. Lovar att återkomma om några veckor. Alla deras olika produkter ska stärka hudens naturliga barriär, vara milda och dryga. Så det låter onekligen väldigt bra! Spännande!

Jag älskar att allt känns som ett väldigt tryggt och hygieniskt varumärke. Pumpflaskor är det absolut bästa jag vet. Längst till vänster på bilden ovan ser ni deras “Moisturizing lotion” som fungerar både till kropp och ansikte. Den ska min sambo få testa, tror han kommer att gilla den. I hans värld ska all hudvård vara snabb och enkel medan jag gärna har 12 olika steg… Haha!

Daisy Beauty London 2016 Dag 2 Blanx och Cetaphil, billig hudvård, bleka tänderna hemma, tandblekning, skonsam tandblekning, amandahans skönhetsblogg skönhetsbloggare, daisy beauty , daisy beauty london 2016, fungerar cetaphil, fungerar blanx vitare tänder

Blanx är en väldigt spännande produkt. Deras tandkrämer, munskölj och intensivkur innehåller alla ett ämne som heter artisk lav. Den artiska laven hämmar plack och gör så att dåliga bakterier inte kan fastna på tänderna. Alla produkter innehåller även ett ämne som heter Actilux® som gradvis gör tänderna vitare. Desto mer du ler, desto vitare blir tänderna då Actilux® aktiveras av alla sorters ljus.

Det är inte direkt en vanlig tandblekningsprodukt, snarare försvinner fläckar, plack och bakterier som i sin tur ger ett vitare utseende. Så produkterna innehåller inga slipmedel eller blekmedel som kan skada din emalj. Jag har tagit bilder på hur mina tänder såg ut innan jag började använda tandkrämen och kommer att ta nya bilder om ungefär 4 veckor. Då har jag använt tandkrämen med tillhörande ledlampa, intensivkuren samt munsköljet! Så ser vi vad som händer.

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer under Pr & Policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Louise 30 november, 2016 | 14:15

  Spännande & se om “blekningen” funkar. 🙂

  • Svara Amanda Hansson 1 december, 2016 | 17:45

   Ja jag hoppas att den fungerar, men är som vanligt lite skeptisk innan jag får se resultat. Låter i alla fall som att många som testat Blanx produkter är nöjda! 🙂

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.