Daisy Beauty Expo

Daisy Beauty Expo 2018 del 1

19 januari, 2018

Okej jag får börja med att “varna” för ett alldeles underbart bildregn, nu ska ni få se så mycket bilder från årets mest fantastiska event Daisy Beauty Expo 2018! Världens största tack till Daisy Beauty, Kicki, Sam och ALLA inblandade, är evigt tacksam. Jag hade en underbar dag tillsammans med fantastiska människor, bland annat Matilda och Annica.

Daisy Beauty Expo 2018, Amandahans, Skönhetsblogg, Daisy Beauty Expo 2018, Amandahans, Skönhetsblogg, IdunMinerals, nyheterDaisy Beauty Expo 2018, Amandahans, Skönhetsblogg, Idun nyheter

Idun Minerals lanserar “Perfect Eyebrow” ögonbrynsgele i tre färger. Lång smal borste som kommer åt överallt. Spännande! Jag testar färgen medium och tror att detta kan bli en ny favorit från min sida.

Acasia Skincare, Acasia, Daisy Beauty Expo 2018, Amandahans, Skönhetsblogg, Daisy Beauty Expo 2018, Amandahans, Skönhetsblogg, Acasia, Sheetmask, Arkmask

Acasia Skincare, mina favoriter, lanserar en helt ny sheetmask – “Start me up sheet mask”. Så spännande innehåll med aktivt kol (en svart mask!!), retinol, vitamin B och vitamin E. Jag ska testa denna i en youtubevideo så får vi se om denna är lika bra som min föregående bästis “Lift me up sheet mask”.

Glossgods, Amandahans, skönhetsblogg, Daisy Beauty Expo, Marielle, highlighter, TTilles Glossgods, Amandahans, skönhetsblogg, Daisy Beauty Expo, Marielle, highligher, highlight

Titta här. Njut och ta in hur VACKRA GlossGods sprillans nya highlighters är!! Marielle, grundare av GlossGods, var på plats och delade ut kramar. Vilken jäkla bossbabe! Alla på plats från GlossGods var fantastiska, så kunniga och jag kan inte vänta på att få lov att testa alla highlighters. GLOW BABY, GLOW! Matilda ville också testa highlight och blev så snygg!

DBexpo, Daisy Beauty Expo 2018, Dermalogica, ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling nummer 1 fick jag hos fantastiska Dermalogica. Jag fick lite skäll för att jag testar för mycket olika produkter vilket gör att min hud blir i obalans och torr. Så nu har jag lovat att hålla mig till en och samma ett tag och lägga av med retinol på kvällarna, vilket var överflödigt när jag är så “ung”. Jag dunderbehandlar min hy med fukt och fett just nu så tack till Dermalogica som skällde lite på mig.

Elisabeth Arden, Amandahans, skönhetsblogg, Daisy Beauty Expo,

Titta så glittrig och fin jag var när Depend gav mig lite glitterkärlek förresten? Depend var underbara på mässan, sån energi och glädje. Här håller jag på att få ansiktsbehandling nummer 2. En några-minutersbehandling från otroliga Elisabeth Arden som slussar ner fukt i huden. Helt enkelt en oxygen boostbehandling! Fanns att göra på Åhlens om jag inte minns fel.

Daisy Beauty Expo 2018, Palina, Palina makeup, Palina Lina, amandahans, skönhetsblogg

Fina Palina-teamet var så klart också på plats! Allra mest spännande tycker jag det var med Palinas nya hudvård och behandlingar, jag är så nyfiken. En liten fågel viskade i mitt öra att det kommer mer makeup inom en snar framtid, längtar!

Jag lägger upp del 2 imorgon, så blir det kanske “lagom” långa inlägg i alla fall haha! Åh så lycklig och glad över Daisy Beauty Expo 2018. Något speciellt ni är nyfikna på eller vill veta mer om? Jag ska försöka göra ett “pressprovsinlägg” eller kanske en video? Vad tycker ni? Säg till! 

Du Kanske Också Gillar

13 Kommentarer

 • Svara Kashayas 19 januari, 2018 | 17:12

  Vad fina bilder du hade tagit. 🙂

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:06

   Åh men tack snälla, vad glad jag blir! 🙂

 • Svara Netti Starby 19 januari, 2018 | 18:55

  Åh vad mycket fint och snygga bilder! 😀 Kramis

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:06

   Ja visst var där mycket fint! Tack så hemskt mycket. Kram!

 • Svara Karin 19 januari, 2018 | 19:55

  Ser ut att ha varit en helt fantastisk dag, ser fram emot del 2.

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:07

   Ja det var alldeles underbart och jag är så tacksam. Vad glad jag blir, den kommer imorgon! Kram

 • Svara Matilda 19 januari, 2018 | 20:18

  Så mysigt att träffa dig igen, mitt mänskliga lyckopiller! Jag ser ju onödigt glad och nöjd ut på bilden dock…

  • Svara Amanda Hansson 19 januari, 2018 | 22:08

   Och så himla mysigt att träffa dig också, så tråkigt att det var så längesen sist! <3 Haha jo så söt

 • Svara Emma P 19 januari, 2018 | 22:16

  Alltså ja vilken underbar dag det var, expona är verkligen fantastiska! Håller med om att du har tagit jättefina bilder!

 • Svara Linda 20 januari, 2018 | 09:33

  Men wow så härligt det ser ut!! <3

 • Svara Tina Hansen 20 januari, 2018 | 10:43

  Jag är verkligen så svartis på alla som fick vara där!! Så kul att få läsa om alla nyheter, du är verklige grym på det du gör och dina foton är alltid on point <3

 • Svara Angelica 20 januari, 2018 | 10:45

  Åååh, så intressant! Ser framemot del 2 & att få veta vad du tycker om produkterna du tänkt testa 😀

 • Svara Marielle Isaksson 20 januari, 2018 | 11:58

  ❤️❤️

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.